Alo 184 Askerlik İçin Heyet Raporu

15 Ağustos 2023 22:06

Ben cahit k**. Benim çok üzücü, ne yazık ki kendi ülkemde bilerek çok çirkin olaylarla karşılaştım. Askerlik için rapor istediler. Raporu veren kurum İstanbul Pendik Marmara Üniversitesi eğitim araştırma Hastanesi'nde bana 2012 yılında Cumhuriyet başsavcılığı tarafından bir rapor geldi ve kendimin vatanımda bir vakaya karışmadığıma ve sadece Almanya'da iki davamın mahkemesi olduğuna ve bu davayı her kim yürürlüğe koyarsa veya bu davayı açarsa sorumluluk maddi ve manevi olarak o kişilere aittir. Bu raporu askerlik raporu için Marmara eğitim Hastanesi heyet kuruluna verdim.

Beni öyle bir hale getirdiler ki Almanya bunların yanında hiç kalır. Şu an benim elimde askerlik yapamaz raporum var. Nedense dosyam silinmiş, tekrar yeniden baştan başlayacakmışım, tekrardan muayene yani baştan alacakmışım. Bu düpedüz bir insanın hayatıyla oynamaktır. Bunlar bir kurum değil, bunlar başka bir şey. Ben bir daha ne o hastaneye ne de o şubeye gitmem, çünkü aldatarak iş yapıyorlar. Kanuni değil.

10 Eylül 2023 20:16

Evet heyete girdim bu raporu verdiler bu rapordan sonra 3. Ay içinde askerlik işlemimin biteceğini söylediler eğer onlar Almanya'daki olan mahkemelerimi açmak istiyorlarsa benim açımdan da cook iyi olur zaten devletimden bu yüzden bir destek görmedim bana destek olurlarsa bu davamı Avrupa insan hakları mahkemesine taşırdım sizden rica ediyorum ben 2012 yılından beridir İstanbul'dayım ekmeyi mi alin terim le kazanıyorum tıpkı diğer vatandaşlarım gibi bana destek olmanızı rica ediyorum bu olaylar benim beynimi yedi bitirdi hala canlı canlı yaşıyorum desteklerinizi bekliyor sorgulanmaya hazırım eğer böyle bir ilgi alakanız varsa Saygılar

10 Eylül 2023 20:17

Cevabini bekliyorum lütfen efendim

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Alo 184 Sağlık Bakanlığı'na Yaptığımız Şikayet Ciddiye Alınmadı!

30 Kasım 2025 16:39

06 Temmuz 2025 21:56

Alo 184 Sağlık Bakanlığı Ağrı Araştırma Hastanesi'nde Çocuk Gastroenteroloji Eksikliği Mağdur Ediyor

09 Temmuz 2025 01:50