Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Şirketinin Haksız İptal Kararı

29 Kasım 2024 08:28

Yıllardır şeker hastasıyım. Şimdiye kadar hiç kalp ve tansiyon sıkıntım olmadı. Muayene tedavi falan olmadım. Geçenlerde iş yeri hekimi tavsiyesi ile şeker, kilo ve yaştan dolayı kardiyolojiye gittim, efor, tomografi, sintigrafi falan yaptırdım. Damarda tıkanıklık çıktı, doktor anjiyo olmam gerektiğini söyledi. Allianz Sigorta tamamlayıcı sağlıktan faydalanarak anjiyo olmak istedim. Başvuru yapıldı. Benden geriye dönük 2018 ve 2017'ye ait 3 muayene epikrizi istendi. Hastanelerden alarak ilettim fakat Allianz red verdi. Bu muayeneler şeker için gittiğim ve şeker raporu ve ilacı yazılan muayenedeydi. Yazılan ilaçlardan 2'si kalp ve tansiyonda da kullanılan ilaçlarmış fakat bana açlık şekeri ve şekerin idrara kaçması ile böbreklere zarar vermesini önlemek için verildi. Birkaç sene kullandım, sonrasında bir başka doktor gerek görmedi. Yeni yazacağı ilacın aynı işi gördüğünü söyledi. Bu kullandığım D**** ve F****** adlı ilaçları şeker dışında kalp amaçlı kullanmadım. Durumu anlatan bir beyan yazarak Allianz Sigorta risk yönetimine gönderdim. Yapılan inceleme sonunda Allianz Sigorta anjiyoyu karşılamadığı gibi ömür boyu yenileme hakkımı, kalp, şeker ve tansiyon ile ilgili muayene tedavi haklarımı da iptal etti. Hayatım boyunca kalpten ve tansiyondan muayene dahi olmamışken sadece diyabetin yan etkileri için yazılan bu ilaçlar dolayısıyla yapılan bu iptaller haksızlıktır. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Saygılarımla.

Tolga
Tolga

Merhaba hangi testte tıkanıklı tespit edildi

İlaçlı MR ve sintigrafi

Abubekir sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sağlık Sigortası: Anjiyo Talebine Ret Ve İletişim Sorunları

10 Şubat 2025 13:47
Baris sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta'nın Tansiyon Mağduriyeti

15 Nisan 2025 14:43