26 Ekim 2023 12:11

Allianz Sigorta'dan bir tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Tedavi olarak şu ana kadar sadece hastane randevularımızı yani muayenelerimizi karşıladılar. Ancak kızımızın bir ameliyat olması gerekiyordu ve o ameliyatı karşılamadılar. Ameliyatı kendim ödedim. Yakın zamanda da kendim için fizik tedavi almak üzere bir hastaneye başvuru yaptım. Fizik tedaviyi de ödemeyeceklerini söylediler.

Onların paket içeriğine baktığımız zaman 30 seanslık fizik tedavinin pakete dahil olduğunu söylüyorlar ama her nasıl oluyorsa tedavi konusuna gelince sigorta bir şekilde ret yoluna gidiyor. Ben bunu anlamıyorum. Sigorta yaptırıyoruz sağlık olarak faydalanmak için ama sigorta şirketleri sürekli olarak bir yol bulup ödememeye kaçıyorlar. Ret nedenine teminat dışında kalan haller gibi bir neden yazıyorlar. Ama teminat içinde 30 seanslık fizik tedavi var. Gerçekten anlamıyorum.

Her neyse buradan tamamlayıcı sağlık sigortası yapmak isteyenlere şunu iletmek istiyorum. Ben bunu yaptırdım ama muayene dışında bir işe yaramıyor. Sadece muayeneyi karşılayacaksa ben o zaman SGK mı kullanır. Boş yere de bu kadar para ödemem. Gelecek sene de yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum. Allianz Sigorta yetkililerine durumu değerlendirmeleri için iletiyorum.

Fizik Tedavi Hizmetinde Belirsizlik Ve Mağduriyet Yaşadım

29 Eylül 2025 18:20
Nima sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 14:41
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 22:47

06 Haziran 2024 11:33
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2023 11:11