Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigortanın İs Güzarlığı

08 Temmuz 2024 23:09

Allianz Sigorta'nın fahiş fiyat uygulaması. 2022 yılında Allianz Turuncu Network aile paketi aldım ve 3 yıl sonunda ömür boyu yenileme garantisi alabilmek adına düzenli her yıl yeniliyorum. Fakat bu yıl 3. yılım dolacağı için paket yenileme tarihim geldiğinde geçen yıl temmuz ayında 4 kişilik aile paketine 17.960 TL ödediğim paketime 38 bin ile 42 bin TL arası teklifler verildi. Ve son 2.5 yıldır lüzumsuz işlem olmasın diye aile paketinin tamamında 4 kez hastaneye gittik, ücretsiz check-up hizmetlerini kullanmadık. Bu durumu müşteri temsilcisine izah ediyorum. Nasıl olur da böyle bir teklif gelir? Sağlık Bakanlığı SÜT'ü bile bu artışın yarı fiyatı artmışken, devletin resmi enflasyonu yüzde 67 çıkmışken siz yüzde 130 oranında artış yapmışsınız. Tabii ki cevap yok. Ama ben söyleyeyim, ömür boyu yenileme garanti hakkı kazanacağımı bildikleri için böyle bir fiyat verildi. Ve kasko sigorta, ev ve bireysel emekliliğim için Allianz dışında hiçbir sigorta şirketinin yüzüne bakmadım. Bu fedakarlığıma böyle karşılık almamalıydım.

Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Allın Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yeniletmeme İşgüzarlığı

03 Eylül 2024 18:09
Halil sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 14:51

22 Kasım 2024 10:52
Sevginar sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 10:15
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortası Sürecinde Belirsizlik Ve Fiyat Artışı

04 Mart 10:49