Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Allın Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yeniletmeme İşgüzarlığı

03 Eylül 2024 18:09

2 yıl boyunca Allianz Sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. 3. Yıla geçişte sigorta yenilemek (ailem için ben, eşim ve 2 aylık kızım) için başvurduğumda 64bin tl gibi çok uçuk bir rakam çıkardı. Başka firmaları soruşturduğumda benzer kapsamda sigorta ücreti 28-35bin tl bandında teklifler aldım. 2. Yılda ben toplam 3 kez, eşim 4-5 kez, kızım 3kez hastaneye gittik. Hiçbirimizin tespit edilmiş kronik sorunu da yoktur. İş böyleyken 3. Ve sınırsız yenileme hakkımın olacağı yıl çok yüksek fiyat teklifi yapılarak sistem dışına çıkmamı hedeflediklerini düşünüyorum. Müşteri temsilcisiyle görüşmemde hiçbir şekilde yardımcı olamayacağını söyledi. Demem o ki Allianz Sigorta güvenimi çok sarstı. Firma müşterisini kaptırmamak için fiyat indirimi uygulamak yerine ortalama fiyatın 2 katı teklif vererek kötü niyetli bir sigorta şirketi olduğunu ortaya koydu.
Poliçe no:0001071006853273

21 Ekim 2023 00:07
Allianz Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası İstemediğimiz Halde Yenilendi

Allianz Sigorta Poliçe Teklifini 24 Saat Dolmadan 2 Katına Çıkardı

16 Ağustos 2024 18:16
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta'nın Yüksek Prim Teklifi Şaşkınlık Yarattı

16 Nisan 2025 19:49

27 Eylül 2024 14:53
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Onay Almadan Sigorta Yeniliyor Ve Tahsilat Yapıyor

22 Ocak 2024 18:13