Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının Anlamsız Red Kararı

28 Temmuz 2024 16:09

Mayıs 2023 tarihinde eşim, ben ve iki çocuğum için Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Aralık 2023'te fıtık teşhisi ile tedavi sürecim başladı. Bu süreçte sigorta ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Ameliyat kararı verildi ve sigortadan onay da geldi. Ama son anda vazgeçip alternatif tedavi ile devam ettik. Bu arada süresi dolan poliçemizi de yeniledik tabii ki. Temmuz 2024'te fıtık nüksedince yeniden ameliyat kararı verildi ancak sigorta birkaç ay önce onay verdiği ameliyata bu sefer anlam veremediğim bir şekilde onay vermedi. 2022'de gittiğim muayenenin raporu eksik dedi. Doktora ulaşıp istenilen tüm raporları tamamladık, istenilen her evrakı aldık ama yine de onay gelmedi. Ağrılarla boğuşurken bir de istenilen saçma sapan eksik evraklarla uğraştırıldık. Sonuçta ödememizi yaparak ameliyatı gerçekleştirdik. Sonrasında hastane personelinden bu mağduriyeti yaşayan çok sayıda hasta olduğunu da duyduk. Bize büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Allianz'dan hakkımı aramak için genel müdürlük, sigorta tahkim komisyonu ve gereken her yere dilekçe ile başvuracağım. Poliçemi de asla yenilemeyeceğim gibi çevremdeki herkesi de Allianz konusunda uyaracağım.

Öznur
Öznur
28 Ağustos 2024 21:10

Uzun uğraşlar sonucunda olumlu dönüş sağlandı.

Aydın sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 13:12
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 18:14

Allianz Sigorta'nın Provizyon Onayı Engeli

09 Ocak 2025 13:02

09 Ağustos 2024 14:02
Halil sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 14:51