Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta İle Sürekli Oyalama Ve Güven Sorunu

09 Aralık 2024 16:36

Yapı Kredi Bankası Allianz sigortalı işsizlik teminatlı kredilerim vardı. 31 Ekim de işsiz kaldığım için gerekli evraklarla birlikte sigorta şirketine yazdım. 1,5 aydır bekleme süresi iddiası adı altında bekletiliyorum. Daha önce maalesef Allianz ile evcil hayvan sigortası sebebiyle Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmek zorunda kaldım, kazandım. Garanti Bankası ile olan sigorta firması ödeme zamanı gelmeden sigorta paramı karşıladı. Ama Allianz daha önce de yaptığı gibi taahhüt ettiği sözünü tutmamakta ısrarcı. Ödeme zamanım geldi diyorum, bekleme süresinde siz ödeyeceksiniz diyorlar. Zaten kasım ayı ödemesini yaptım, işsiz olduğum halde. Sürekli bir oyalama, parayı vermemek için kırk takla atma... Asla siz olun asla Allianz Sigorta firmasına güvenmek en büyük hatanız olur. Yine Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim, ama başkaları benim gibi mağduriyet üstüne mağduriyet yaşamasın dikkat

12 Aralık 2024 13:07

4 tane hayat sigortası olan kredimin 1 tanesini kendi kendilerine poliçe iptali yapmışlar ve dosya reddedildi diyorlar ulaşmak zaten mesele! Sadece 1 kredi ödemem yapıldı o da 1 hafta geç yapıldı! Diğerleri de gecikmeye girdi Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip şikayet edeceğim!

27 Aralık 2024 16:11

Ödeme tarihi belli olan kredilerimin sigorta ödemeleri borcuma faiz uygulanacak şekilde hep geç ödeniyor, asla bu sigortayla ve Yapı Kredi ile çalışmayacağım bundan sonra herkeste bilsin!

Fatih

Ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum parayı yatırdılar 1 ay bekleme süresi falan hikaye onu da yatırdılar

Sonuç ne oldu beni de 1 buçuk aydır bekleme süresi diye oyalıyorlar

Kübra

Sigorta parası yatıyor evet fakat kredi tarihlerinden sonra yani ben işsiz halimle faiz ödüyorum bir de...

D. Öztürk sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Ödemeleri Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

D. Öztürk
09 Nisan 2025 16:25
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 18:14

24 Mart 2025 03:48