Pınar sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 14:30

Instagram üzerinden, alis isimli bir falcı tarafından mağdur edildim. Sayfa adı : alis_fal_edin
Şu an sayfasından engelledim, telefon numarasına ise ulaşılmıyor.

Yaptığı işlemin garantili olduğunu söyledi fakat her yerden engellendim.

Telefon numarası : +90 542 656 ****.

02 Mart 2025 22:11

Bu şahıs ile ilgili tüm yazışmalar, ettiği tüm küfürler ilgili makamlara iletilmiştir. IBAN'ını verip sözüm ona iade istiyor, bunlar da iadeniz yapıldı diye dönüş sağlıyor. Olay yargı sürecindedir. Ası tehdit ve küfür olaylarını kendisi yapmıştır, zaten bu da tüm yazışmalarda mevcut.

02 Mart 2025 22:15

Şirketimiz hukuk birimi demiş bir de :) ) gecenin bir yarısı küfür ede ede kendi şahsından iade etti paramı. 2 kere değil 1 kere. Panelcilik dediği şeyi kendisi yapıyor. Ben durumu yemediğim için çıldırdı. Olay yargıda. Merak edene tüm yazışma ve belgeler gönderilir.

Sevtap

Bu şahıs panelcilerle iş birliği içerisinde olup, sürekli bu şekilde kişileri tehdit edip gelir sağlamaktadır. Şahıs hakkında geçmişte aynı olumsuzlukları başka bir kurum, firma yaşamış olup kişileri kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında şantaj, tehdit vb. Gibi kullanmaktadır. Firmamız iadesini 1 kez yapmış bizden 2. Kez iade talebinde bulunmuştur. Bu kişi bir çok firma ile bu şekilde karşı karşıyadır. Kendisi gelirini panelcilik ve şantaj tehdit ederek sağlamaktadır. Saygılarımızla

Burcu
Burcu

Öncelikle geçmiş olsun. Size dönüş olmadı sanırım değil mi? Kaç para ödediniz ve mağdur oldunuz acaba?

Sevtap

Kişinin İade İşlemleri, Şirketimiz Hukuk Birimimiz Tarafından Anında Yapılmıştır. Şikayeti de asılsız olup, bizi tehdit ederek ekstra para talebinde bulunmuştur. Hakkında Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Panelcilik hakkında Hukuki İşlem Başlatılmıştır Kişi tehdit ederek 2 kez şirketimizden para talep etmiştir. Güven ile 5 yıldır hizmet veren kurumumuz önde gelen kişiler ve ünlü isimlerin referansıdır. Kamuoyunun bilgisine

Ödeme Yapıldığı Halde Fal Hizmeti Sağlanmadı Ve İade Yapılmıyor

24 Eylül 2025 22:11
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Aldatıcı Fal Hizmeti Ve İade Talepli Mağduriyet

20 Ekim 2025 19:05