Falci.handan (Instagram) Parayı Önden Alıyor Ve Randevu Saatinizde Ulaşamıyorsunuz

09 Temmuz 2024 11:18

Instagram'da falci. H***** olarak hesabı bulunan kadın hiçbir şekilde mesajlarıma geri dönüş yapmıyor. Parayı alıp öyle randevu veriyor ve randevu saatinizde hiçbir şekilde ulaşamıyorsunuz. Güzellikle saatlerce üşenmeden yazdım ama hiçbir dönüş alamadım.

Gonca

Sizi de anlıyorum çok gergin günler geçiriyorum deyip kendini ortalara atma yayınlasana kendi mesajlarınıda sorunlu

Gonca

Üşenmedim yazdım dediği tamamen yalan sistemin çöktüğünü mesaj yoğunluğundan videolarda anlattı handan hanım ama bu kadın bunu bildiği halde sorun çıkarak ya yazılara bakın birine bile denk gelmediniz mi diyorum elektrik gitti dedi saddce diyor ne diyecek başka alamıyorum kimseyi merak etmeyin diye video açan başka falcı var mı acaba neyse senin paranla koli verilir durumu olmayan bir aileye kaliten yükselsin biraz vasıfsız.

22 Mart 2024 23:48
Falci.handan (Instagram) Ödenen Ücrete Karşılık Hizmet Alamama Sorunu
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Falci.handan (Instagram) Sosyal Medya Üzerinden Fal Hizmeti Şikayeti

17 Mayıs 2024 23:28