02 Nisan 2024 20:05

Ali Osman Ulusoy şirketiyle otobüste iki ay önce Samsun'dan Adana'ya yolculuk yapmıştım. Aynı gün Adana'dan Samsun'a dönüş yaparken otobüste eşyalarımı unuttum ve Samsun'daki Ali Osman Ulusoy şirketiyle iletişime geçtim. Oradan bir muavinin iletişim numarasını aldım; kendisi Rizeli A*******'tı, soyadını bilmiyorum. Kendisiyle iletişime geçerek eşyalarımı aldım. Bir hafta sonra WhatsApp üzerinden benden 1000 TL borç istedi. Kendisine cevap vermedim. Daha sonra bir-iki hafta sonra tekrar 200 ya da 500 TL borç istedi ve yine cevap vermedim. Dün, 1 Nisan 2024 tarihinde, bayramda Adana'ya gideceğimi ancak dönüş için yerim olmadığını belirterek kendisini aradım ve yer olup olmadığını sordum. Yer olmadığını söyleyerek telefon görüşmesini sonlandırdık. Sonrasında WhatsApp üzerinden bana emojiler göndermeye başladı. Ben de kendisine bir erkek arkadaşım olduğunu ve bana yazmamasını söyledim. O da 'Tamam, yazmam Eylül kardeşim' diyerek ardından tekrar 200 TL borç istedi. Bunun üzerine kendisini engelledim. Bugün, yani 2 Nisan 2024 tarihinde, beni aradı; açmadım ve normal mesaj yoluyla bana küfürler ve tehditler göndermeye başladı. Bu kişinin şirketiniz bünyesinde çalışıyor olmasından dolayı şikayetçiyim ve konuyu ilgili yerlere bildireceğimi belirtmek isterim. Bana yapılanların başkalarına da yapılmasını istemem. Şikayetimin dikkate alınmasını rica ederim.

Abdüssamed
10 Ağustos 2024 11:45