Ali Osman Ulusoy Bagaj Sorunu Ve Hakaretlerle Dolu Seyahat!

Ali Osman Ulusoy Bagaj Sorunu Ve Hakaretlerle Dolu Seyahat!
17 Eylül 2024 16:46

13 Eylül 2024 23.45 Bulancak Otogarı'ndan Adana Otogarı'na gitmek için bilet aldık. Ben, kardeşim ve annem 3 bilet aldık. Arabanın kaptanı olduğunu söyleyen r***isimli kişi 5 parça bagajımı kabul etmedi. 'Bu arabanın kaptanı benim, almıyorum' diye defalarca söyledi. 300 TL para talep ettiler. Önce biraz daha düşürmelerini rica ettiğimde, 'Vermiyorsan almıyorum seni otobüse' diyerek tersledi. Bagajımın fazla olduğunu, para ödemem gerektiğini söylediler. Makbuz verip vermeyeceklerini sorduğumda, 'Makbuz işine girersen sen zararlı çıkarsın' dediler. Ali Osman Ulusoy web sitesinden bakıp teyit edebileceğimi, para ödemem gerektiğini söylediler. Ben de dedikleri gibi yapıp web sitesinden baktığımda, her bir bilet için 2 parça bagaj hakkı olduğu ve daha fazlası için de bagaj doluluğuna bağlı olduğu yazıyordu. Benim bagaj hakkım 6 ve 5 parça bagajım olmasına rağmen araca almayacaklarını söylediler. Ben Şikayetvar'dan da başka kişilerden de para talep edip makbuz vermediklerini okuyunca itiraz edip kendi dedikleri gibi web sitesini kontrol ettiğimi ve 2'şer parçadan 6 parça bagaj hakkım olduğunu, 5 parça bagajımı almak zorunda olduklarını söyledim. 30 dakika kadar tartıştıktan sonra, 'Tamam bin be arabaya bin, sen var ya sen' diyerek imalarda bulundular. Araca bindikten sonra hakaretlerde bulundu r*** isimli şahıs. Aracın bagajı bomboştu. Bir tarafı tamamen emanet eşyalarla doldurdular ama benim 3 biletlik bagajımı kabul etmeyip otobüsteki tüm insanları ve beni geciktirdiler. Bindikten sonraki hakaretler de üstüne... Buradan firmanın araç içi ve dış kamerasını 13 Eylül Cuma'dan Cumartesi'ye bağlanan gecenin gece saat 00.15'ten sonrasını kontrol etmelerini ve çıkarılan zorluk ve hakaretler konusunda gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Bir daha asla aynı firmayı kullanmam.

Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Güzergah Ve Kötü Hizmetle Hayal Kırıklığına Uğradım

11 Ekim 2025 13:15
yaniltici-guzergah-ve-kotu-hizmetle-hayal-kirikligina-ugradim-3.jpg
yaniltici-guzergah-ve-kotu-hizmetle-hayal-kirikligina-ugradim-2.jpg
yaniltici-guzergah-ve-kotu-hizmetle-hayal-kirikligina-ugradim-1.jpg

16 Eylül 2023 13:33
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ali Osman Ulusoy Bagaj Sorunu Ek Ücret Talebi

19 Ağustos 2024 10:30
Ali Osman Ulusoy Bagaj Sorunu Ek Ücret Talebi
Elif sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 14:13
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 20:13