15 Ağustos 2024 17:461.590

Bundan 6 yıl önce Bursa İzmir yolu üzerindeki Alfemo'dan Admiral genç odası takımı aldık. Ürünü alırken 10 yıl parça garantili olmasına ve MDF olmasına dikkat ettik, öyle de dendi. 6 yıldır yerinden oynatmadım. Şimdi evi boya badana yapayım dedim, çalışma masasını çekmemizle ürünün bir parçası elimizde kaldı. Bir baktık ki ürün MDF değil, bildiğiniz sunta. O sırada mobilya ustası vardı evde, baktı o da sunta dedi. Alfemo'ya yakıştı mı bu durum? Boya işlemi bittiği anda aldığım mağaza ile görüşüp gereken bilgilendirmeyi dile getireceğim. İnşallah sorunumu çözerler. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

15 Ağustos 2024 18:00 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürününüzü sağlam ve eksiksiz bir şekilde teslim aldıktan sonra, kullanıma bağlı oluşan hasarlar garanti kapsamı dışındadır. Ücretli teknik servis hizmetimizi kabul ettiğiniz takdirde bizlere ulaşıp ilgili ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Mutlu günler dileriz, Saygılarımızla. ALFEMO MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Muhammed
17 Ağustos 2024 18:43

Pardon da MDF diye sattığınız ürün nasıl olur da sunta çıkıyor onu diyorum Alfemo zaten arayıp konuşacağım gereken yerlere yazacağım milleti kandırmayın MDF diye 10 yıl garantili diye o zaman

Teslimat Gecikmesi Ve Hatalı Ürün Nedeniyle Mağduriyet

19 Ağustos 2025 15:241.788

"Alfemo Müşteri temsilci N*** hanıma ilgisi için teşekkür ederim. 2 gün içerisinde sorunumuzu çözdü."

Alfemo'dan Aldığım Koltuk Takımıyla İlgili Yaşadığım Sorunlar

20 Temmuz 2023 16:05938

Alfemo denilen markadan maalesef ki alışveriş yaptım, bir koltuk takımı aldım. Koltuk takımını depremden aylar öncesinde...

Alfemo Mobilya Teslimat Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

8 Ocak 2025 15:341.232

"Şikayetten sonra sorun ile ilgilenildi ve çözüldü teslimat yapıldı, marka yetkililerine teşekkür ederim sabırla ilgilendiler."

Alfemo Mağazasından Alınan Mobilyaların Teslimatında Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

21 Haziran 2025 16:26992

Alfemo'dan tam 2 ay önce mobilya aldık ve bize, İzmir Karabağlar Alfemo şub...

Tümünü Gör
Alfemo Ürünleri Göndermedi!

Alfemo ÜrünleriGöndermedi!

Aziz
Alfemo Servisi Dolabı Diğer Odaya Taşımayı Reddetti, İlgilenmediler!

Alfemo ServisiDolabı Diğer Odaya Taşımayı Reddetti, İlgilenmediler!

Deniz
Alfemo Violet Koltuk Takımı Deforme Oldu!

Alfemo VioletKoltuk Takımı Deforme Oldu!

Songül
Alfemo Karabağlar Hasarlı Ürün Kurulumu!

Alfemo KarabağlarHasarlı Ürün Kurulumu!

Umut
Alfemo Defolu Ürünü Normalmiş Gibi Gösteriyor!

Alfemo DefoluÜrünü Normalmiş Gibi Gösteriyor!

Ahmet
Alfemo Ürünümden Memnun Değilim