Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Albert Genau Garanti Kapsamındaki Ürün Arızasına Servis Gelmiyor.

20 Eylül 2024 19:47

Mayıs 2023 yılında Albert Genau markalı cam balkonu Safir grup isminde bir işletmeye yaptırdım. Ağustos ayında bozulan cam balkon için şehir dışından geldim ve safir grubu aramama rağmen ulaşamadım. Sonrasında işletmeye gittiğimde kapanmış olduğunu gördüm. Albert Genau merkezini cumartesi saat 16:50'de aradım. Karşıma telesekreter çıktı ve mesai saatleri dışında olduklarını söyleyen bir kayıt ile karşılaştım. Pazartesi aradım operatöre bağlayacak diye bekletip klasik müzik dinletip yüzüme kapattılar. Çarşamba'ya kadar ulaşmak mümkün olmadı. En sonunda WhatsApp numarasından şikayetlere bakıyoruz diye bir numara verme zahmetinde bulundular. Uygulamadan çektiğim video, fotoğraf ve belgemi gönderdim. Sizin ürününüz garanti kapsamında dediler. Aradan geçen zaman içerisinde arayan soran olmadı. İlgilenecek işletmeyi aradığımda dün maile düştü, ofise geçince ilgileneceğim cevabı aldım. 10 gün oldu halen ilgilenecekler? Garanti süresi dolmasını mı bekliyorlar anlamak mümkün değil.

01 Ekim 2024 15:58 (Şikayetten 10 gün sonra)
Fatih
Fatih
01 Ekim 2024 16:21
albert-genau-garanti-kapsamindaki-urun-arizasina-servis-gelmiyor-1.jpg

Şirketiniz bana 20 gün sonra hizmet sunması bir tarafa ilginç olan müşteriniz ile iletişim kuran WhatsApp hattında en geç 10 gün içerisinde tamamlanmış olacak demişti. 11 Eylül'de talebime 1 Ekim'de servis gerçekleştirdiniz. Konuşma metnini de ekte yer veriyorum. Adil Bey gibi bende Ispartalıyım ki storybox ta kendisini gördüm. Artık bir Ispartalı olarak maalesef sizinle çalışmayacağım.

Albert Genau Cam Balkon Servisi Yok, Mağduriyetim 5 Aydır Çözülmedi

31 Mayıs 2025 13:29

12 Eylül 2024 14:28
Albert Genau Markası Ve Müşteri Memnuniyeti
Özden sonuçtan hiç memnun değil

"Albert Genau" Yu Seçtiğimiz İçin Çok Pişmanız!

09 Ağustos 2023 03:58