Sefa sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 21:10

Benim yatırım yaptığım şirkette param var 4 bin dolar ama paramı vermiyorlar her gün başka bir şey uyduruyorlar. Yok sabah, yok öğleden sonra, yok yarın 2 gündür beni uğraştırıyorlar.

Çocuklarımın ekmek parasına el koydular vermiyorlar. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun yoksa kendi canıma kıymaya kadar düşündüm. Çocuklarımın yiyecek ekmek parası kalmadı...

14 Ağustos 2024 13:16

Şikayetçi olduğum Al sat Yatırım firması halen bana dönmedi ve hiçbir türlü yardımcı olmadı Beni bitirdiler yuvamı dağıttılar Alllahından bulsunlar Savcılıkta suç duyurusunda bulunacağım

18 Ocak 2025 15:56 (Şikayetten 5 ay sonra)

Değerli yatırımcımız, sizlerin aldığı ödeme banka formu mevcuttur. Sizlere her türlü ulaşım yolu ile iletilmiştir. Şikayette bulunmamak adına istemiş olduğunuz rüşvet talepleriniz deliller ile ve karalama politikanız raporları şirket avukatlarımız tarafından yürütülmektedir.

18 Ocak 2025 20:57

Yalan söylemeyin neyin formatı Madem siz gerçek bir platformsunuz siz gerçekten türkiyedesiniz ve kanuna göre iş yapıyorsunuz o nedenle mi 5 ay sonra cevap verdiniz

Sedat
Sedat

Merhaba, bende aynı durumdayım biz hep beraber olalım CİMER e başvuralım. Ben mahkemeye dava açtım ama o kadar çok insan varmış sıraya girmek gerekiyor ama bu firma hala işlemlerine devam ediyor.

Sefa

Şikayet var duydunuzmu kim yalan söylüyormuş bir de utanmadan al sat yatırım avukata vereceğim ayağı yapıyor ver kardeşim ver kim olduklarınız ortaya çıksın o kadar dürüst ve delikanlısısınız ki Hadi verinde görelim

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 22:00
Kızıl Elmas Madencilik Ve Geri Dönüşüm Anapara Ve Birikmiş Alacağımın Ödenmesi
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 07:44

15 Ocak 2025 09:24