Bursa Gaz Bursa Gaz 'ın Keyfi Uygulamaları

17 Kasım 2023 15:37

Bursa Gaz'ı şikayet etmek için bu mesajı yazıyorum. Yeni kiralık eve taşınma sürecindeyim (doğal gaz açılmadığı için henüz tam taşınabilmiş değilim). Taşındığım evde doğal gaz zaten açıktı ve kullanılıyordu. Bir önceki kiracı doğal gazı kapatmamıştı. Üç gün sonra kapattı ve ben doğal gaz için başvuru yaptım. Kendileri, istedikleri bir günde ve saatte randevu verdiler.

Biz çalışan insanlarız ve işten izin alamama durumları olabiliyor. Eğer izin alamazsak, randevu için tekrar ücret ödememiz gerektiği söyleniyor. Bu başlı başına bir şikayet konusu ancak asıl problem şu şekilde oldu:

Açmaya gelen teknisyen gaz ölçümlerini yaptı ve herhangi bir problem çıkmadı; ancak üst katta yatak odası olduğu gerekçesiyle oraya bir kapı yapılması gerektiğini söyledi. 'Oraya kapı yapın, tekrar randevu alın' dedi. Eğer böyle bir kural varsa, sitedeki dairelerin hepsi bu şekilde yapılmış; onlar nasıl doğal gaz kullanabiliyorlar ve onlara nasıl izin verilmiş? Benden önce oturan kiracıya nasıl izin verildi? Ayrıca ev 2+1 dubleks ve ben tek başıma kalıyorum.

Üst katı yatak odası olarak kabul ettiğinden ve ben alt katta yaşadığımdan, üst katı kullanmıyorum. Üst katta elektrik problemi olduğu için orayı kullanamıyorum ve bunu da açmaya gelen kişiye ilettim. O kişi 'o zaman oradan yatağı kaldırın, koltuk koyun' dedi. 'Koltuk koyarsanız orası yatak odası olmaktan çıkar, gazınız açılır' dedi.

Yani Bursa Gaz yetkilileri gaz açmaya mı geliyor, yoksa koltuk ve yatak kontrolüne mi? Sonuç olarak, vatandaşın işlerini saçma bahanelerle zorlaştırıyorlar ve mağdur ediyorlar. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2023 21:21
Bursa Gaz Ve Usta Mağdurluğu