Dicle sonuçtan hiç memnun değil

Barut Hotels Aşmanı Restaurant Akra Barut

18 Temmuz 2024 19:11

Hayatımda gördüğüm en kötü restaurant. İki gün öncesi rezervasyon yaptırdık. 17. Yıl evlilik yıldönümümüzü kutlamak için masa rezervasyonu yapamadıklarını söylediler. Restorana geldik bizi karşılayan kız bize güneşin altında bir masa gösterdi deniz kenarı veremediklerini deniz kenarı masaların on beş gün önce rezervasyon edenlere verdiklerini söylediler. (Ayrıca Yemek rezervasyonu planı canımızı istediği an yapılan bir şey sabah yapıp akşam gelsek herhalde bizi lavaboya oturtacaklardı ) Madem Masa Ayıramıyorsunuz Neden on beş gün öncekilere masa ayrılırdı! Deniz kenarı. Neden iki gün önce rezervasyon güneş altına alındı. Antalya güneşinin altında oturamadık sırf gecemiz mahvolmasın diye (ayrıca otelde konaklamalı misafiriz ) gölge geride bir masaya geçtik burası üç kişilik masa sizi iki kişilik masaya almamız lazım diye bir bayan geldi saygısız kaba bir üslupla ve gerçekten tebrik ederim bu negatiflikle gecemizi mahvettiniz. Bir daha asla gelmeyeceğim bir restaurant. Bu Saygısızlığa Sıfır Bile Çok! Ve Asla Önermeyeceğim Tam Bir Fiyasko!

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 16:47
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 00:22
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 15:10

28 Eylül 2024 21:12
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 15:49