Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Sorumsuzluk, Hasta Takibi Yapılmaması

21 Aralık 2023 15:387.962

Babam kanser hastası ameliyat oldu ve üzerinden 4 ay geçti. Kemoterapi ya da ışın tedavisi alması gerektiğini ve patoloji sonuçlarının tam olmadığını söylediler. Patoloji bölümü ile görüşüp bize dönüş yapacaklarını söylediler ve dönüş sağladılar.

Işın tedavisi için bizi aradılar ilk önce cihaz bozuk haftaya gelin, daha sonra net gün verip saat vermedikleri için aradım açan olmadı ve ben 3 gündür arıyorum telefon açılmıyor. Bu grip gibi basite indirgenecek bir hastalık değil babam kanser hastası!

Hastane İletişim Hatası Ve Randevu Sorunu

Geçen sene annemin damağında kist çıktığı için acil ameliyat gerekiyor denildi. Hatta bunun için önce kanal tedavisi ger...

Sultan 2.Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi GATA Haydarpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi İlgisizlik

GATA Haydarpaşa eğitim araştırma hastanesinde babamın kontrolleri sağlandıktan sonra"ameliyat olması gerektiği ve kanser...

1 Destek

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yer Döşemesi Bozuklukları

AkdenizÜniversitesi Hastanesi Yer Döşemesi Bozuklukları

Ayşem
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Korkunç Hastane Parmağım Çıkık 5 Saattir Bekliyorum

AkdenizÜniversitesi Hastanesi Korkunç Hastane Parmağım Çıkık 5 Saattir Bekliyorum

Gamze