AKD Kids Şikayetçiyim

16 Ocak 2024 14:56

Kavacık Göksu evlerinde bulunan AKD Kids ana okulu ile ilgili şikayetim var. Oğlum a** ana okuluna gitmekteydi ve biz bir dönem ailevi sorunlar yaşadığımız için bu ayki okul taksitini 10 gün geçirdik diye çocuğumun okul kaydını sildiler ve ailevi sorunlarımızı bildikleri halde ve insanlara güler yüz göstererek insanları yanıltıyorlar ve biz kaç çocuğa yeri geliyor durumu olmayan ailelere burs veriyoruz diye yanıltıyorlar ve senet imzalatıyorlar. Biz aldandık inandık ve şimdi oğlumu 10 gün geçti diye ödemesi okuldan attılar. Yukarıda Allah var her şeyi görüyor Allah'a havale ettik biz (Not Milli Eğitim Bakanlığına şikayetimdir ana okulunda ki olan öğrencilere de baskı ve bağırarak psikolojilerini bozuyorlar çocuklar korkarak okula gidiyorlar gerekli mercilere de şikayetimdir bu saygılarımla).

16 Ocak 2024 15:51 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Sayın Şeyhmus E. ; Talebiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. En kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Markalar Birliği Genel Merkez

16 Ocak 2024 15:54

Teşekkürler

Uğur
Uğur

Bu yorumdaki dayanağınız nedir herhangi bir kanıtınız var mı? Burada benim de çocuğum okuyor ve aynı zamanda tahmin ettiğim kişi iseniz eğer siz zahide yetişe çıkmadınız mı peki bunları neden buraya anlatmıyorsunuz umarım firma yetkililerine bu haber bir an önce gider, bence çocuğunuzun okuldan kaydını silinmesi on günlük bir işlem değildir bununla alakalı bir tanıdığınız varsa lütfen bunları burada paylaşın herkes bilsin ülkenin ekonomisinin %68 oranında enflasyon yükselmesinden dolayı bizim de işlerimiz aksadı ama benim kimse çocuğumu okuldan atmadı, Lütfen bizi de bilgilendirin

AKD Kids Memnuniyetsizliği

05 Şubat 2024 21:36

AKD Kids Iğdır Şubesinde Sözleşme Ve Tehdit Sorunları

09 Ocak 2025 12:53
Seyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Anaokulunda Yaşanan Ciddi Suistimaller Ve Hakaretler

Seyhmus