AKD Kids Memnuniyetsizliği

05 Şubat 2024 21:36

Ben ş** e**, daha önce de AKD Kids anaokulu Anadolu hisarı ile ilgili şikayette bulunmuştum. Bugün, 05.02.2024 tarihinde saat 17.30 civarında okula gittim. Benden dilekçe almadan ve okul kaydını 10 dakika geçirdiğim gerekçesiyle oğlum a** e**'in okul kaydını sildiklerini öğrendim. Okula, senetleri almak için gittiğimde okul sahibi s** hanım, bana hakaret etti ve odasında üzerime yürümeye kalkıştı. Yaşananlarla ilgili video kayıtlarım telefonumda mevcuttur.

Ayrıca, oğlum a** e**'e bağırdıklarını ve bu durumun çocuğumun psikolojisini bozduğunu, eğitim hayatında okullardan korkar hale geldiğini belirtmek isterim. Oğlum, psikolojik olarak sarsıldığı için başka bir okula gitmek istememektedir. AKD Kids anaokulu'nun eğitim vermek yerine okulu ticarethane olarak kullandığını düşünüyorum. Bir öğrenciye veya veliye hakaret etme hakkı yoktur ve 'yanıltıcı' gibi ifadelerle hitap edilemez. Bu durumu ilgili yüksek mercilere taşıyacağımı ve Beykoz Cumhuriyet başsavcılığı'na şikayetimi yaptığımı bildirmek isterim.

Böyle okul veya kuruluşların çocukların ve velilerin psikolojilerini bozarak okulu sermaye olarak kullanmaları kabul edilemez. Siz büyüklerimden yardım talep etmekteyim ve şikayetçiyim. Ben, ş** e**, okulun adresinin AKD Kids anaokulu Anadolu hisarı Göksu evleri Kavacık İstanbul olduğunu ve tarafıma bilgi verilmesini saygılarımla arz ederim. İletişim numaram: 0505 367 ****.

06 Şubat 2024 10:37 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Selma E.; Talebiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. En kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Markalar Birliği Genel Merkez

Seyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Anaokulunda Yaşanan Ciddi Suistimaller Ve Hakaretler

Seyhmus
11 Ocak 2025 21:17

AKD Kids Şikayetçiyim

Şeyhmus
16 Ocak 2024 14:56
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

AKD Kids Anaokulunda Şok Edici Eğitim Yaklaşımı

07 Mart 2025 14:41

AKD Kids Iğdır Şubesinde Sözleşme Ve Tehdit Sorunları

09 Ocak 2025 12:53
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Okul Müdürünün Davranışı Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Güven Kaybı

23 Nisan 2025 02:16