İrem sonuçtan hiç memnun değil

Akasya AVM Otopark Ücreti Haksızlığı

Akasya AVM Otopark Ücreti Haksızlığı
10 Aralık 2023 22:08

Akasya AVM otoparkına 10.11.2023 tarihinde giriş yaptık. Aracımızı park edip alışveriş yaptıktan sonra otoparka indiğimizde otopark fişini kaybettiğimizi fark ettik (giriş çıkışımız arasında 3 saat var ve ilk 3 saat ücretsiz). Daha sonra otopark sorumlusuyla ve danışmayla yaptığımız görüşme sonucunda, bileti kaybettiğimiz için bir tam günlük ücret olan 140 TL ödememiz gerektiğini ve ancak bu şekilde çıkış yapabileceğimizi söylediler. Çıkış yapabilmek için mecburen bu ücreti ödedik fakat bu ücreti asla kabul etmiyorum. Yapılan şeyin hiçbir hukuki dayanağı olmadığının gayet farkındayım. Kendi belirlediğiniz kurallar doğrultusunda hukuki olmayan işlemler yapamazsınız. Hakkınızda her türlü sosyal medya platformuna, resmi kurum ve kuruluşa şikayetlerde bulunacağım. Bu işin peşini hiçbir şekilde bırakmayacağım.

11 Aralık 2023 09:25 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak görüşme sağlayabilmek için iletişim bilgilerinizden size ulaşacağız İyi günler dileriz. Saygılarımızla,

İrem
İrem
14 Aralık 2023 14:27

Gerçekten rezilsiniz! Pazartesi günü tarafıma mail atıp (asla aramak tenezzülünde bile bulunmadınız) Ücret iadesinin yapılacağını belirttiniz. Zaten iade edeceğiniz bir ücreti almanız bile ki gayet çalışma şeklinizin saçmalığını ortaya koyuyor. Dün size hala iadenin yapılmadığını ve tarafıma dekont atmanızı istediğime dair mail attım dekont isteğimi görmeyip ücret iadeniz yarın yapılacak dediniz ve bugün hala geçmedi. Anladığım kadarıyla yaptığınız tek şey insanları oyalayıp asla yardımcı olmamak ve buradan da yardımcı olmuş gibi görünmek. Artık daha fazla beklemeyeceğim Pazartesi gününden beri iyi niyetinize inanıp beklemiştim ama şu an itibariyle süreci başlatıyorum

14 Aralık 2023 14:58

İrem Hanım merhaba, İadeniz gerçekleştirilmiş, ödeme dekontunuz gerekli bilgilendirmeler ile birlikte info adresimize attığınız mail üzerinden yanıtlanmıştır. İyi günler dileriz.

Akasya AVM Otopark Dolan Dırı Cı Lığı

19 Aralık 2023 17:04
Akasya AVM Otopark Dolan Dırı Cı Lığı
akasya-avm-otopark-dolan-diri-ci-ligi-2.pdf

Hüsnü
20 Aralık 2023 19:40
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Akasya AVM Otopark Yönetiminin Yalan Ve Keyfi Uygulaması

22 Aralık 2023 19:58

10 Ekim 2023 21:33
Akasya AVM Haksız Otopark Kartı Ödemesi
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 16:51