Murat sonucu yetersiz buldu

AK-INT : Hesap Dondurma Ve Kredi Mağduriyeti

AK-INT : Hesap Dondurma Ve Kredi Mağduriyeti
Murat
19 Kasım 2024 13:20

07A-Ak Yatırım hizmet grubu diye bir gruptan WhatsApp üzerinden yatırım daveti aldım. Fnc Global Investment adında bir yatırım yarışması olduğunu, başlarında a... E... Adında bir profesörün yarıştığını ve oy verme karşılığında 1000 TL hediye verildiğini söylediler.

Bıst ve Hindistan borsalarında hisse senedi ve halka arz (ıpo) alınıp satılması karşılığında yüksek gelirler elde edileceğini vaat ederek yatırım yapmamızı teşvik ettiler. İlk başta 100,000 TL kadar para çekmeme müsaade edip güven kazandılar. Daha sonra halka arzlardan yüksek miktarda hisse tahsis edip daha fazla para yatırmam gerektiğini, para yetmiyorsa kredi kullandırabileceklerini ve bu krediyi ıpo'ları sattıktan sonra ödeyebileceğimi taahhüt ettiler. Ancak, sözde kullandırdıkları krediyi 10 gün içinde ödemezsem sistemdeki paramı çekemeyeceğim söylendi.

Çok uzatmadan, bugün de hesabımı dondurdular ve bu grup hala faal durumda. Ben Cumhuriyet Savcılığına delilleriyle birlikte şikayetimi yaptım, CİMER'e yazdım. Şimdi sonuç bekliyorum. Aynı zamanda EFT'leri ve havaleleri yaptığım banka vasıtasıyla karşı bankalara geri ödeme talebinde bulundum.

profile profile profile
Murat
25 Kasım 2024 13:36

Ak-internet platformu tarafından adıma yapılan hiçbir işlem benim bilgim dahilinde değildir, ıslak imzam olmadığı hiçbir evrak ve belge benim sorumluluğumda değildir beyan ederim

Yorumlar (5)

Ömer

Murat beyle nasıl iletişime geçebiliriz.

Ömer

AK-INT Ak Yatırım platformundan ıslak imzalı bir belge imzalamadım bu nedenle adıma yapılabilecek hiçbir belge ve bilgi ile yapılabilecek işlemleri kabul etmiyorum. Geçersizdir.

Bende aynı durumdayım.

Aşkın

Murat özelde konuşabilirmiyiz

Fikret

Bende aynı tuzağın içine düştüm.

Yanıltıcı Yatırım Vaadiyle Karşılaştım

Şinasi
05 Şubat 09:38
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

AK-INT Sahte Yatırım Ve Kimlik Bilgisi İstismarı

03 Ocak 18:22
İbrahim sonuçtan memnun değil

AK-INT Banka Adı Kullanılarak Yapılan Yanıltma!

İbrahim
05 Aralık 2024 17:07
AK-INT Banka Adı Kullanılarak Yapılan Yanıltma!