THY Anadolu Jet TK447741 Düsseldorf Kayıp Bagaj Sorunu

Selay
01 Şubat 2024 22:45

THY Anadolu Jet kayıp bagaj sorunu Düsseldorf-SAW. 31.01.2024 tarihinde Düsseldorf'tan kalkan TK7741 sefer sayılı uçuşta kaybolan bagajım hakkında hiçbir bilgi verilmedi. Bize, 'Uçağa eşyalarınız alınmayacak.' denilseydi, ben uçağa binmezdim. İstanbul'da mağdur oldum. Eşyalarım ve özel eşyalarım yok. Sadece 5 günlüğüne geldim. Dün havaalanında, 'Yarın saat 10.00'da bagajınız gelecek ve dağıtıma başlanacak.' dediler. Bu bir oyalama taktiği gibi görünüyor. Şimdi CİMER'e de başvuracağım. Dün, 'Uçaktan inip bir sonraki uçuşa binerseniz 400 euro veririz.' diyerek 3 kişiyi ikna ettiler. Ancak bizi bilgilendirmeden eşyalarımızı uçağa yüklemediler ve hiçbir zararımız karşılanmıyor. En kısa sürede durumun düzeltilmesini ve ihtiyaçlarımın karşılanmasını talep ediyorum. Bagajımda alınması gereken ilaçlarım da var, alamazsam sağlık sorunları yaşayabilirim. Eğer sağlık sorunum oluşursa, sorumluluğun THY Anadolu Jet'e ait olduğunu belirtmek isterim. En acil şekilde ihtiyaçlarımın karşılanmasını talep ediyorum.

profile profile

Barış
01 Şubat 2024 17:01

Kasım
08 Ocak 2025 00:18
Buse sonuçtan memnun değil

Buse
26 Temmuz 2025 18:16
Dilba sonuçtan hiç memnun değil

Dilba
25 Temmuz 2023 14:45
THY Anadolu Jet İlgisizliği Ve İşbilmezliği
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
18 Aralık 2024 09:51