Senay sonuçtan hiç memnun değil

Ajet Para İki Kez Aldı Biletleme Yapmadı

31 Mayıs 2024 18:24

28.05.2024 tarihinde Ajet uygulamasından uçak bileti satın aldım. Ödeme işlemi onaylandıktan sonra sistem hata verdi. Banka hesabıma baktığımda parayı çekmişti. Sonrasında SMS veya e-posta gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise biletin gözükmediğini, iki gün içinde iade olacağını yazdılar hala ödemediler paramın acil bir şekilde iadesini talep ediyorum

Yorumlar (6)

Ata

@Ready aylarca alamadım çok zor En kolayı bankana söyleyin parayı geri alsınlar yoksa alamanız çok zor Veya onlar yeni bilet kesinler onu da kolay kolay yapmıyorlar

Ata

Ajet firmasından bilet almak için internetten işlem yaptım. Bu esnada param çekilmiş oldu. Rezervasyon tabii ki olmadı. PNR vermediler, bilete yok, Sadece para çekilmiş. Sözde geri iade edeceklerini söylediler Paramı geri iade edecekler söylediler Halen yapmadılar.

Ready
Ready

Merhaba, bugün aynı sorunu ben yaşadım. Para çekildi bilet yok. Paranızı geri iade ettilermi ve ne zaman?

Senay

Yok aramadılar bekleyin diyorlar başka bir şey demiyoalr bir de iki defa çekildi para.

Ata

5 gün ilk gün Aradılar kendileri Hesap no teyit etmek için Geri ödemek için Sizi arayan oldu mu

Kaç gün oldu

Gülşah
28 Mayıs 2024 18:38

Beril
01 Haziran 2024 12:35
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
02 Aralık 2024 14:04