Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Ajet Kalkış Fiyaskosu (Boarding Completed Anonsundan Sonra.)

Rıdvan
08 Nisan 2024 15:55

Ajet 04.04.2024 tarihli 11:40 Ankara-Mardin uçağı hiçbir bildirim yapmadan, yolcuları uçağa alıp 70 dakika uçağın içinde bekletti. Bu bir saat on dakika boyunca köy dolmuşu gibi yolcuların peyderpey gelişini izledik. Uçakta görevli hostese neyi beklediğimizi sorduğumda yolcu bekliyoruz dedi. Bu söylediğinde saat 12:30 civarıydı, yani yarım saat sonra zaten uçağın Mardin'e inmesi lazım. Uçak ancak saat 12:48'de havalanabildi. 13:05 olan varış, 13:55 olarak gerçekleşti.
Bu sırada bilgi almak için görevli çağırdığımda bile herhangi bir açıklama yapılmadı, hiçbir şekilde bekleme sebebiyle ilgili bir açıklama yapılmadı, anons yapılmadı, iptal rötar hiçbir şey olduğuna dair bilgi verilmedi.
10-15 yolcu gelip uçağa bindim "boarding completed" anonsu yapıldıktan sonra. Böyle ciddiyetsiz, güvensiz bir işlemle ilk kez karşılaşıyorum. İki bilet almıştım. Ajet'in masraflarımı tarafıma iade etmesini ve yolculardan özür dilemesini, bu ciddiyetsiz tutumun sebebiyet verenlerle ilgili inceleme başlamasını ve yolcuların en kısa sürede aydınlatılmasını talep ediyorum.

04 Mayıs 2024 13:04

Merhaba,

Firmanıza telefon üzerinden ulaşmaya çalıştım ama en az 25 30 dakika bekleme süresi veriyor. Sizin gibi iddialı bir firma için bu süre karşısında çok şaşırdım. Bugün en basit firmalara bile birkaç dakika içinde erişim sağlanıyor.

Konuya gelecek olursak; Ajet 04.04.2024 tarihli 11:40 Ankara-Mardin uçağı hiçbir bildirim yapmadan, yolcuları uçağa alıp 70 dakika uçağın içinde bekletti. Bu bir saat on dakika boyunca köy dolmuşu gibi yolcuların peyderpey gelişini izledik. Uçakta görevli hostese neyi beklediğimizi sorduğumda yolcu bekliyoruz dedi. Bunu söylediğinde saat 12:30 civarıydı, yani yarım saat sonra zaten uçağın Mardin'e inmesi lazım. Uçak ancak saat 12:48'de havalanabildi. 13:05 olan varış, 13:55 olarak gerçekleşti. Bu sırada bilgi almak için görevli çağırdığımda bile herhangi bir açıklama yapılmadı, hiçbir şekilde bekleme sebebiyle ilgili bir bilgi verilmedi, yolcular bilgi istemesine rağmen, anons yapılmadı, iptal rötar vb. Herhangi bir şey olduğuna dair bilgi verilmedi.

10-15 yolcu gelip uçağa bindi "boarding completed" anonsu yapıldıktan sonra.

Böyle ciddiyetsiz, yolcu güvenliğinihiçe sayan bir işlemle ilk kez karşılaşıyorum. İki bilet almıştım. Ajet'in masraflarımı tarafıma iade etmesini ve yolculardan özür dilemesini, bu ciddiyetsiz tutuma sebebiyet verenlerle ilgili inceleme başlatmasını ve yolcuların en kısa sürede aydınlatılmasını talep ediyorum.

Gizem
01 Temmuz 2024 15:04
Banu sonuçtan hiç memnun değil

Banu
14 Mayıs 2024 16:13

Fatih
31 Temmuz 2024 13:34
AJet (Anadolu Jet) Uçuş Rötarı Ve Aktarma Sorunu
Aliakbar sonuçtan hiç memnun değil

Aliakbar
08 Temmuz 2024 19:53
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2025 12:23