Hande sonuçtan hiç memnun değil

Ajet - 05.07.2024 Tarihli VF531 Numaralı Ankara - Londra Uçuş İptali

Hande
03 Temmuz 2024 20:52

Eşimle birlikte 5.7.2024 tarihinde Ajet Havayolu tarafından Ankara'dan Londra'ya VF531 yapılacak numaralı direkt uçuş için Premium bilet almıştık. 26.6.2024 tarihinde uçuşun iptal edildiğini bildirir mesaj aldık. Aynı gün müşteri hizmetlerini aradığımda uçuşumda değişiklik yapabileceğim tarafıma bildirildi ve 5 Temmuz günü için 12.00 Ankara kalkış, 21.30 Londra varışlı aktarmalı uçuş olduğu tarafıma iletildi. Ancak bekleme süresinin çok fazla olması ve varışın çok geç olması nedeniyle daha erken bir uçuş veya 4 Temmuz tarihinde uygun bir uçuş olup olmadığını müşteri temsilcisine sordum, daha uygun bir uçuş olmadığı yanıtını aldım. Bunun üzerine en uygun uçuşun 12.00 Ankara kalkış, 21.30 Londra varışlı aktarmalı uçuş olduğu düşüncesiyle kendim ve eşim için değişiklik talebinde bulundum fakat sistemsel bir sıkıntı olması nedeniyle değişiklik yapılamadı ve benden geri bildirim talebinde bulunmam istendi. 95337 ve 95343 numaralı geri bildirimlerde bulundum. 27.6.2024 tarihinde hem benim hem de eşimin uçuşlarının 12.00 Ankara kalkış ve 21.30 Londra varışlı olarak değiştiğini bildiri mesaj tarafımıza ulaştı, ancak benim uçuşum internet sitenizde görünmesine rağmen eşimin uçuşu görünmemekteydi. Bunun üzerine eşim müşteri hizmetlerini aradı ve bu görüşmede 'Premium' bilet almamıza rağmen biletlerimizin Basic olarak değiştirildiğini ayrıca hem 5 Temmuz tarihinde hem de 4 Temmuz tarihinde sabah 6.00 Ankara kalkışlı, 14.00 Londra varışlı uçuş olduğunu öğrendik. Bunun üzerinde ikimizin biletinin de 4 Temmuz'da yapılacak olan 6.00 Ankara kalkışlı, 14.00 Londra varışlı uçuşla Premium paket olarak değiştirilmesini talep ettik. Müşteri temsilcimiz sistemde bir sorun olduğunu ve üstlerine mail attığını, bize dönüş yapacağını bildirdi. 28.6.2024 tarihinde bize halen dönüş yapılmaması üzerine tekrar müşteri hizmetlerini aradık ve talebimizin işlemde olduğu tarafımıza bildirildi. Ancak tarafımıza herhangi bir dönüş olmadığı için 30.6.2024 tarihinde de müşteri hizmetlerini aradık ve herhangi bir onay vermemiş olmama rağmen benim uçuşumun 5 Temmuz günü için 12.00 Ankara kalkış ve 21.30 Londra varışlı olarak değiştiğini ve bu uçuşta değişiklik yapılamayacağı tarafımıza söylendi. Bu konuda 1.7.2024 tarihinde yeniden 106252 ve 106272 numaralı geri bildirimleri oluşturduk. Her müşteri hizmetleri ile görüştüğümüzde, geri bildirimlere acil notu eklendiğini, geri aranacak notu eklendiğini belirtmelerine rağmen hiçbir zaman geri aranmadık. Uçuşumuza 2 gün kaldığı için çok mağduruz.

Şamil
01 Temmuz 2024 20:04
AJet (Anadolu Jet) Bağlantılı Uçuşlardaki Zaman Problemi Ve Çözümsüz Bırakılan Sorunlar

Ajet Uçuşum İptal Edildi, Bilgilendirme Ve Çözüm Sağlanmadı

Doğukan
06 Ağustos 2025 20:18
Ajet Uçuşum İptal Edildi, Bilgilendirme Ve Çözüm Sağlanmadı

Hamit
29 Mayıs 2024 08:20

Aylin
20 Eylül 2024 16:08
Ajet'in Operasyonel Sebeplerle Yaptığı Uçuş Değişikliği Mağduriyeti!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

AJet Direkt Uçuş Biletlerim Haksızca Aktarmalıya Çevrildi

27 Eylül 2024 15:45