Airfel Mobil Klima Mağduriyeti

31 Temmuz 2024 19:17

N11 sitesi aracılığıyla İncehesap.com mağazasından Airfel LPCY35BM 12000 BTU Mobil Klima ürünü satın aldım (N11 sipariş kodu: 204 441 496 632). Ürün hiçbir şekilde soğutma yapmıyor. N11'e iade talebi oluşturdum fakat kod lojistik firması tarafından kabul edilmeyince tekrar N11'i aradığımda kutuyu teknik servis açmadığı için teknik servise ürünü götürmem gerektiğini belirttiler. Ancak ben ürün geldiğinde hem N11 hem de Airfel'i aradığımda teknik servisin mobil klima kurulumu yapmadığını belirttiği için (kayıtlarda görüşmeler mevcut) ürünü pencere camı da açarak kendim kurdum. Bu durumu belirttiğimde şikayet kaydı aldıklarını ve tarafıma dönüş yapılacağını söyleseler de halen geri dönüş sağlanmadı. İnanılmaz şekilde mağdur olmuş durumdayım. Bu sıcaklarda paramla rezil oldum ve bununla uğraşmaktan işlerimi de yapamıyorum. Acilen iade/değişim hakkımı kullanmak istiyorum. Aksi takdirde bir avukat olarak hukuki süreci ivedilikle başlatacağım. Lütfen acil yardımcı olun. Cep numaram 0538********94, Av. Mustafa Y*******.

01 Ağustos 2024 09:56 (Şikayetten 14 saat sonra)

Gözde
Gözde

Mustafa bey dönüş yapar ısınız acaba klima ile ilgili bir şey sormak istiyorum

Mithat sonuçtan hiç memnun değil

Mithat
30 Temmuz 2025 01:07
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığımız Airfel Klimamız Yarım Saat Çalışıp Arıza Verdi

Kübra