Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Daikin Sanal Asistan / Canlı Destek Sorunu

Airfel Daikin Sanal Asistan / Canlı Destek Sorunu
26 Temmuz 2024 16:17

Airfel marka klimam bozuldu (EC hatası veriyor). Dün öğle saatlerinde müşteri hizmetlerini aradım ancak Daikin sitesindeki "sanal asistan"a yönlendirildim sesli yanıt sistemi ile. Daha sonra Daikin web sitesindeki sanal asistandan "klima için arıza - yetkili servis talebi"ni oluşturdum ve beklemeye başladım.
Bugün öğleden sonra tekrar sanal asistana yazdım ve bu esnada sıfırdan bir talep daha oluşturdum, sonrasında da canlı desteğe bağlandım. Öğrendim ki benim dün ve bugün yaptığım talepler sisteme akmamış. Canlı destekte benimle ilgilenen görevli, beni telefondan hemen arayacağını söyledi, ancak üzerinden zaman geçmesine rağmen aramadı, canlı destekteki yazışma da kapandı. Ben de tekrar destek talebi açtım, bu sefer başka bir görevli benimle yazıştı, iki gündür yaptığım hiçbir yazışmamı/servis talebimi/az önce başka bir çalışanla yaptığım yazışmayı görüntüleyemedi. En sonunda kendisi sıfırdan talep oluşturdu ve böylece servis talebim oluşturulduğuna dair SMS aldım sonunda. Daikin yetkilileri, lütfen yapmış olduğunuz geliştirmelerin testlerini yapın. Sistemde sorun olabilir, ama o zaman da lütfen canlı destekteki çalışanlar müşterinin sorununu çözmeye odaklansınlar.

26 Temmuz 2024 16:34 (Şikayetten 16 dakika sonra)

29 Temmuz 2024 20:15

Merhaba, yetkili servislerinizden hala bir dönüş alamadım, klimam halen bozuk ve destek bekliyorum.

01 Ağustos 2024 22:17

Bir haftadır hala hiçbir şekilde dönüş alamıyorum servisinizden.

Koray
Koray

Merhaba, Bu arıza ile ilgili bir çözüm oldu mu? Acaba benim kılmamda da aynı sorun var ama çözüm yok gibi. Özel servis geldi 1 ay klima orada kaldı gaz kaçağı vardı giderdik dendi ama hala sorunum devam ediyor.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 13:38

31 Temmuz 2025 16:40