Airbnb Ev Sahibi Ödememi Anlamıyorum

30 Temmuz 2023 00:4110.325

Airbnb ev sahipliği ödememi alamıyorum. 12 Temmuz 18 Temmuz tarihleri arasında rezervasyonum vardır. (onay numarası= HM9YMW9HCD) 13 Temmuz'da hesaba yansıyacak şeklinde uyarı veriyordu. Bu konuda da defalarca müşteri hizmetlerini aradım destek istedim.

Müşteri hizmetleri yabancı olduğu için sağlıklı bir iletişim kuramadık. Yazılı işlemişler sonucu nedenini bilemedikleri bir sorun olduğunu araştırıldığını zaman istedikleri belirttiler ama o zaman bir türlü gelmiyor. Hiçbir destek isteğime açıklama isteğime cevap alamıyorum. Hizmet bedeli kesmesini biliyor ama hizmet vermiyor.

13 Temmuz'dan beri ödeme bekliyorum. Onun üzerine ödememi alamadığım gibi müşterim ile görüşme halindeyken rezervasyon geldi. Hemen müşterime dönüş yaptım başka tarihi kaydırmak isteyip istemediği hakkında iptal etme kararı alındı.

Bu süreç ortalama 4,5 dakika sürdü. 2 günlük rezervasyonun ev ücreti ödemesi toplam 1550 TL yaparken benden -1347.19 TL kesinti yapmışlar. (Onay numarası=HMJK349234) girmedikleri, bekleme olmayan mağduriyetin olmadı bu işlem için 1347.19 TL yatırmadıkları 7730,78 TL düşmüş olarak gösteriyor.

Hiçbir şekilde bu süreçten memnun değilim. Mağduriyetimin üstüne sürekli mağduriyet yaşıyorum. Bir de üstüne açıklama dair yapılmıyor. Ödememin hemen yapılmasını, kesintinin iptal edilmesini bekliyorum.

Yorumlar(7)

25 Ağustos 2023 20:13

Merhabalar. Benim de 5000₺ lik bir ödeme almam gerekiyor 5 iş günü geçti. Ayrıca ilk kez kiraladım evi. Fakat hala yatırmadılar. Ödeme yöntemim güncel ve kabul edilmişti. 2 gün önce iptal ettiler ve tekrar girmemi istediler. Tekrar girdim ve şu an da beklemede neden bilmiyorum. Fakat 4 gün önce paranın ödendiğini,3-5 iş günü içinde hesaba geçeceğini söylediler. Hala geçen bir şey yok üstelik bugün ise ödeme yöntemi bekletiliyor. Ayrıca vergi mükellef belgesi ne oluyor? Onu ekleyemedim kabul etmiyor sistem. Beni neden oyaladıklarını anlayamıyorum. 4 gün önce kabul edilen ve para çıkışı yaptıklarını söyledikleri banka hesabım iptal ediliyor ve yenisi isteniyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

7 Ağustos 2023 21:43

Arkadaşlar benim ödeme bugün akşama doğru geldi. Demek ki ilk rezervasyonlardan 1 ay bekletiyorlar. Yeni giriş yapanlar panik yapmasın, ödeme geç de olsa geliyor. Darısı başınıza

3 Ağustos 2023 21:13

Demek ki ilk kez katılanları 1 ay bekletiyorlar. Keşke bunu söyleselerde bilseydik. Benzer gecikmeler çok fazla, yeni katılıp 1 ay sonra ödemeyi yaptılar yazmış birkaç kişi. 1 ay bekleyeceğiz artık öyle görünüyor. Son 3 gündür destek ekibinden cevap da alamıyorum. Sana cevap veriyorlar mı?

3 Ağustos 2023 09:58

Merhaba, bende 9 temmuzdan beri ödeme bekliyorum. Sanırım sorun Airbnb ye ilk kez katılanlarda daha çok oluyor. Bunu çözmeye çalışıyorum, siz ilk kez bu yıl mi katıldınız?

Airbnb Para İadesi Yaptım Diyor Fakat Bu Kocaman Bir Yalan.!

19 Ağustos 2024 11:559.277

12.07.2024 tarihinde rezervasyon yaptırmak istediğim evin sahibine uygunluk olup olmadığına dair mesaj gönderdim. Aynı a...

8 Yorum

26 Nisan 2024 21:138.946

Airbnb ev sahibi olarak ağırladığım misafirin ödemesini 3 aydır alamıyorum. Ocak 2024'te aldığım rezervasyonun ağırlamas...

1 Yorum

Airbnb Hizmet Ücreti Alıp Hizmet Sunmuyor

26 Temmuz 2023 01:386.294

Airbnb'den 24-26 Temmuz tarihi için kaş'ta ev kiraladım. Onay kodu hmd9b83j2t. Kaş'a 24 Temmuz 23.00 saatlerinde ulaştık...

Airbnb Ve Ev Sahibi Anlaşmalı Şekilde Mağdur Ediyor!

Airbnb Ve EvSahibi Anlaşmalı Şekilde Mağdur Ediyor!

Berko
Airbnb 3 Dakikada Bir Yukarı Aşağı İnen Asansörden Uyuyamıyoruz!

Airbnb 3 DakikadaBir Yukarı Aşağı İnen Asansörden Uyuyamıyoruz!

Samet
Airbnb İnsanları Mağdur Ediyor!

Airbnb İnsanlarıMağdur Ediyor!

Bülent