Serap sonuçtan hiç memnun değil

Airbnb Para İadesi Yaptım Diyor Fakat Bu Kocaman Bir Yalan.!

19 Ağustos 2024 11:55

12.07.2024 tarihinde rezervasyon yaptırmak istediğim evin sahibine uygunluk olup olmadığına dair mesaj gönderdim. Aynı anda banka hesabımdan 18.242,83 TL para kesildi. Ev sahibi 24 saat içinde cevaplamadığı için iptal edildi. 13.07. Tarihinde para iadesi yapılmadı. Airbnb paranın kesilmediğini, sadece bloke edildiğini ve paranın yeniden serbest bırakıldığını ifade ettiler. 1 hafta boyunca para elime ulaşmayınca yine kontakt kurdum kendileriyle ve 15 iş günü beklememi söylediler. 15 iş günü doldu ama yine o ara iade edilmedi. 02.08. Tarihinde yine kendilerine ulaştım, aaa serbest bırakmamışız şimdi bırakıyorum dediler. Sonra yine yok.! Telefonla aradım, ısrarla gönderdiklerini söyleyip bankam ile konuşmamı tavsiye ettiler. Bankam ile otuz defa görüştüm ama gelen bir para yok, bloke de edilmemiş direkt çekilmiş dediler ve bunu Airbnb ye ifade ettim defalarca ama hala umursamaz bir tavırla bankanızla görüşün, bankanızın sorunu cevabını aldım.! 19 Ağustos oldu hala paramı iade etmediler.!
İngilizce/Almanca bilmeyenlerin eline vermişler telefonu, bilgisayarı... Ne anlıyorlar ne de bir iş çözebiliyorlar.! Sürekli ezberletilmiş cümleleri konuşuyorlar.! Ben pişman oldum bunlara bulaştım. Siz de paranızı çöpe atmak istiyorsanız Airbnb bu konuda bir numara👍🏼

Yorumlar (8)

Yusuf
Yusuf

Gelişme oldu mu

Serap

Hiçbir şekilde ilerleme olmadı. Banka be Airbnb birbirlerinin üzerine atarak konudan sıyrıldılar maalesef...

Herhangi bir gelişme oldu mu iade ile ilgili

Serap

Sizin hangi banka aracılığı ile işlem yaptığınızı sorabilir miyim?

Hayır maalesef

Serap

Hayır hiçbir dönüş olmadı. Sizin gelişme var mı?

Biz de sizinle aynı durumu yaşıyoruz. Herhangi bir gelişme oldu mu?

Serap

Hayır hiçbir gelişme yok, Airbnb sürekli bankanızla görüşün biz konuyu kapattık, ya da tamam şimdi gönderdik diyor, kendileri de bir önceki yalanlarını unutuyor sanırım, banka ise hiçbir para girişinin olmadığını ve şikayetçi olmam gerektiğini söyledi.

Uğur
26 Ekim 2023 11:20
Airbnb 20+ Gündür Para İadesi Yapmaması

Gulsah
30 Temmuz 2023 00:41
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
14 Haziran 2024 10:24