Air Serbia Havayolu Şirketi Ve Aracı Kurum Hakkında Şikayet

Bahadır
20 Eylül 2023 16:25

Havayolu şirketi (Air Serbia) uçağımı sebepsiz yere iptal etti. Aracı kurum (Gotogate) anlardır talebimi oyalıyor. Arama sitesinde (Skyscanner) ulaşabileceğiniz bir müşteri temsilcisi bile yok. Gotogate'i aradığımda talep Air Serbia'ya gönderildi, cevap bekliyoruz, onlar parayı göndereceği için ne zaman sonuçlanır bilmiyoruz diyorlar. Air Serbia'yı aradığımda size bilgi veremeyiz, bizim muhatabımız Gotogate'dir diyorlar. Yani ortada sonsuz bir döngü var. Sanki müşteriye hizmet veriyorlarmış gibi görünüp hizmet vermiyorlar. Gotogate'in Türkiye'de ofisi olmadığı için Tüketici Mahkemesi'ne de veremiyorum. Paramı geri alamadığıma mı yanayım, yurt dışı gezisi iptal olduğu için uğradığım diğer zararlara mı yanayım, çocuklarımın kırılan hayallerine mi yanayım bilmiyorum.

Gaye
Gaye

Airserbia uçuşumuzda İzmir'den karadağ'a Sırbistan aktarmalı uçuşumuz vardı, karadağ indiğimiz de valizlerin biri geldi biri gelmedi, nasıl böyle bir şey oluyor anlamıyorum, karadağ havaalanındaki görevli yarın gelecek dedi, tüm kıyafetlerimizi bir outdoor çantanın içindeydi, tatilimizi fiyasko ettiler üstümüzdekilerle kalakaldık, dönüşte tekrar Sırbistan aktarmamızda iki tane valiz dolusu depoya soktular yoktu, bizi başlarından savdılar, pasaport kontrolünden geçtikten sonra tekrar ilgili yerlerine gittik (bilet satan değil) İzmir'de dediler, İzmir'e geldik İzmir de zaten valiz birikmesi yaşanmıyormuş, ömrümde gördüğüm en güvenilmez şirket, tatilinizin fiyasko olmasını istiyorsanız bol rötarlı, daracık koltuklarda saatlerce beklediğiniz yolculuklar diliyorum

14 Temmuz 2023 09:03
Air Serbia Biletim İptal Oldu Ama Benden Fark İsteniyor
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 17:16
Dilay sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 16:05