Air Serbia Aktarmada Uçağa Yetiştirilemeyen Bagaj

01 Ağustos 2023 16:13

26 Temmuz 2023 günü eşim ve arkadaşlarımızla Air Serbia ile berlin-Belgrad-Ankara uçuşu yaptık. Şimdiye kadar o kadar çok aktarmalı uçuş yaptım ki, hatta 2 aktarma yaptığım uçuşlarım bile oldu. Ama Air Serbia'nın yaşattığını hiçbir firma yaşatmadı.
26 Temmuz günü her şey normal gidiyordu, uçuşumuza yaklaşık 1 saat vardı, birden berlin brandenburg havalimanındaki ekranlardan uçuşumuzun 22:30'a ertelendiğini öğrendik. Uçuşun yaklaşık 2 saat sürdüğünü bildiğimizden, Belgrad'dan kalkacak bağlantı uçağına yetişemeyeceğimiz kesinleşti.

Normalde havayolu şirketleri hem uçakta hem de inince bu tür transit uçuşu kaçıracak yolculara gerekli bilgiyi ve güvenceyi verir. Air Serbia yetkilileri ne bir açıklama yaptı ne de bir özür diledi. Üstelik uçak Belgrad'a inince biz diğer uçağı yakalamak için acele edip öne gittik erken inmek için. Oradaki çok saygısız hostes bizi resmen azarladı, yerinize geçin. Önce business class inecek diye. Halbuki durumu biliyordu. Ankara uçağı 20 dakika geciktirilmiş, koşa koşa yetişebildik. Valizleri sorduğumda sorun olmaz yüklenir dediler. Ama Ankara'ya gelip te valizler çıkmayınca korktuğumuz başımıza geldi.
Şimdi de teşekkür kısmı. Bizim gibi Air Serbia aktarmalı bir sürü yolcunun bagajı gelmemişti. O kargaşada aşırı sabırlı ve sakin olan kaydımızı alan 27 Temmuz 2023 sabah 04:00 civarı nöbetçi olan b*** hanıma, daha sonra her aradığımda gayet makul yanıtlar veren ve valizimizin bizlere ulaşmasında olağanüstü çaba gösteren m***n beye çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra aır serbıa ile uçmak yok. Zorunlu olursam da sadece direkt uçuşlarda kullanacağım. Yaşadığımız stres ve zaman kaybı için aır serbıa havayollarını kınıyorum. Cem d**

Air Serbia Bagajımız Kayboldu

16 Temmuz 2023 00:29
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 01:27
Air Serbia Kaybolan 3 Bagaj Ve Yaşattıkları İnsanlık Dramı.
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 17:16

Oğuzcan