Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sed Yardımı 2.cocuk İçin Şartlar Nedir

09 Ocak 2024 20:39

SED yardımı alıyorum, aylık evimize giren para 5.500 TL ve bu yeterli gelmiyor. İkinci çocuk için nasıl başvuru yapabilirim? Şartları değişiyor mu? Hangi durumlarda ikinci çocuğa bağlıyorlar? Bununla alakalı bilgisi olan varsa yazabilir mi, rica etsem? Dört çocuğum var, acaba ikinci çocuk için de alabilir miyim?

Yorumlar (8)

Ayşe

2 çocuk için ne kadar alıyorsunuz

Burçin
Burçin

Bende iki kızım var biri lise son diğeri ilkokul ikinci sınıf ama aldığım para 4.312 TL bu nasıl oluyor ben tedavi görüyorum çalışamıyorum eşimden ayrıyım iki çocuk adına ne kadar alınması gerekiyor normalde bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba beni ki bu birtane çocuğun masrafını karşılamıyor yardımcı olur musunuz

Medine

Bende iki çocuk için alıyorum esimm bir yildir tedawi görüyor 4.5 aydır hastanede yatıyor önce bir oğluma bağlandı. Sonra o yetmiyor diye 2. Oğlumada bağlandı. Bizim baba ağır hasta ve hanede çalışan olmadığı için bağlandı. 6468+6468 alıyorum sanırım zam gelmiş 7bin kusur olmuş. 1. Ve 7. Sınıfa giden iki oğlum için

Emine
Emine

Instagram adınızı yazar mısınız bende sizinle aynı durumu yaşıyorum nasıl yaptınız bilgi almak istiyorum

Serap
Serap

İstanbul sed yattı arkadaşlar

Ceren
Ceren

Ben 2 çocuk adına alıyorum. Bizim durum baba vefat.

Medine

İki çocuk için ne kadar alıyorsunuz bende 2. Çocuk için başvurdum. Bizim de baba ağır hasta 4 aydır hastanede yatıyor.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Aile Destek Programı
Aile Destek Ödemesi