Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Koruma Altındaki Çocuklara Şiddet

23 Ağustos 2024 00:57

4 kardeşiz ve 4 ümüzde boşanmadan dolayı koruma altına alınmıştık. Hala koruma altında kalmaya devam ediyorum. 2 erkek kardeşim dayak kavga gibi şikayetler etmeye başladılar ve babam oradan aldı onları. İzmir/Karşıyaka çocuk yurdunda kalıyorlardı. M**** isimli bir bakım personelinin ne kadar acımasızca çocukları darp ettiğinden bahsetti. Abim biraz şımarmıştı onu yere atıp diziyle kafasını ezdiğini söyledi. Aynı şekilde sosyal serviste görev yapan erkek hocanın da bu tarz darp larda bulunduğunu söylediler. Kardeşlerim izne geldiğinde boynunda kızarıklıklar olduğunu gördük. Bunu kurumu arayıp söylediğimizde inkar edildi. Bu durumun yalan olma payı yok kardeşlerimin herhangi bir psikolojik sorunu yoktur aynı zamanda ikisi de bunları kabul ediyorlar. Çocuklar yaramazlık yapıyorlar ve bu en doğal hakları bu çocukları hemen psikiyatriye götürüp ilaçlar yazdırıyorlar. Ben Balıkesir'de koruma altındayım ve gerçekten çok ilgililer asla bu şekilde muamele görmedim.

14 Kasım 2023 13:51

22 Ocak 2024 14:28

13 Kasım 2023 22:52

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Çocuklarım Göstermeyip Bir De Çocuklarıma Şiddet Uygulama Var

28 Temmuz 2024 01:39

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kategorileri