Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Elektrik Desteği Sorunu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Elektrik Desteği Sorunu!
20 Aralık 2023 12:4990.033

Merhabalar, ben Aile Destek Programı'ndan faydalanıyorum ama elektrik tüketim desteğinden yararlanamıyorum. PTT'ye gittiğimde kayıtlarda görünmediği söyleniyor. Kasım ayından itibaren geçerli olacağı belirtilmişti. Lütfen bu konuda ilgilenir misiniz? Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nı aradığımda ise ulaşamıyorum.

Yorumlar(9)

25 Aralık 2023 14:04

Üsküdar Çengelköy PDM sekreter danışman Defalarca arıyorum tel neden bakmıyorsunuz şikayeti daha gerekli yerlere mi yapalım anlamıyorum ki

24 Aralık 2023 00:15

Ben engelliyim e devlette aile de gözüküyor ancak PTT'de gözükmüyor

23 Aralık 2023 00:13

Sosyal yardımdan aldığım elektrik yardımı hala yatmadı ne zaman yatacak normalde bir haftadır faturamı yatırmıştım ama şu an hala yok yatmamış devam ediyor diyor ama sonuç bir şey yok bilgi istiyorum

22 Aralık 2023 13:22

Merhaba aile destekten faydalandığınızı ama elektrik desteğinden faydalanmadığınızı söylemişsiniz. Sizinle aynı hanede ikamet edenlerin e devletine girip sosyal yardım bilgileri sorgulama yazın. Elektrik desteği onlara çıkmış olabilir. Genelde öyle oluyor. Aynı haneden olan kişilere yatıyor elektrik desteği.

22 Aralık 2023 13:10

Arkadaşlar bende de aynı şekilde elektrik yardımı desteği geçen perşembe ye kadar gözüküyordu geçtiğimiz cuma dan beri sistemde gözükmüyor. Ama açıklamada planlanan ödeme gününde yardım yapılacaktır diyor. PTT ödemelerin de gözükmüyor duyduğuma göre bu ayın sonlarına doğru PTT verilerinde elektrik yardımı geçecek. PTT ve vakıfla görüştüm kimsenin tam bir bilgisi yok. Sağlıklı bir bilgisi olan yok. Ayin 27 sinde meclis toplantısında çalışan emekli ye5000 TL verilmesi onaylanınca. Bizim gibi yardım parası bekleyenlerede vakıflara para aktarılacak diye bir duyum aldım. Herkese hayırlı günler.

22 Aralık 2023 12:16

Merhaba benim aile destek den elektrik yardımı vardı, bu ay sisteme giriyorum ödeme yok diyor. Ama e devlette sistemde yardım devam ediyor diyor bu sistemsel hata yoksa yardım artık verilmiyor mu

22 Aralık 2023 09:33

Ben yalnız yasayan ve esimi kaybettim evim kira arti aldığım dul maaşı destek alıyordum kasim ayında kesildi neye dayanılarak anlims değilim lütfen sesleniyorum yardim bekliyorum yetkili insanlarımıza benim aldığım 7 küsur 4kira eletirigim dolgaz ne yiyeceğim lütfen geri verilmesini rica ediyorum

21 Aralık 2023 20:29

E devlet üzerinden kontrol ettiniz mi

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Elektrik Desteği Faydalanmasını İsteme

Merhabalar, ben Aile Destek Programı'ndan faydalanıyorum ama elektrik tüketim desteğinden yararlanamıyorum. Baktığımda h...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Elektrik Destek Ödemesi Gözükmüyor

Elektrik yardım desteğim, sosyal yardım sayfasında 01.12.2023 tarihinden sonra kullanılabilir olarak görünmesine rağmen ...

5 Destek4 Yorum

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Elektrik Yardım Ödemesi

Elektrik tüketim desteği 01-12/2023 tarihi itibarıyla kullanabilirsiniz diye yazıyor ve bu ay faturam gelmediği için kul...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hesap Açılsın

Aile Ve SosyalHizmetler Bakanlığı Hesap Açılsın

İshak
Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Evlilik Kredisi Eğitim Video Hatası

Aile Ve SosyalHizmetler Bakanlığı Evlilik Kredisi Eğitim Video Hatası

Caner
Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yardım Alamıyorum!

Aile Ve SosyalHizmetler Bakanlığı Yardım Alamıyorum!

Şakir
Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  Eğitim Videolarındaki Teknik Aksaklık

Aile Ve SosyalHizmetler Bakanlığı  Eğitim Videolarındaki Teknik Aksaklık

Serdar
Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Evlilik Kredisi Eğitim Sorunu!

Aile Ve SosyalHizmetler Bakanlığı Evlilik Kredisi Eğitim Sorunu!

Gülşah
Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi Eğitimi, Sistem Hatası

Aile Ve SosyalHizmetler Bakanlığı Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi Eğitimi, Sistem Hatası

Vecihe

Öne ÇıkanKonular