Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yetersiz Yardım: Geçim Sıkıntısı Ve Destek Arayışı!

30 Kasım 2024 02:14

Ya siz neye göre yardım ediyorsunuz? Allah aşkına, üç aylık bebeğe çay ekmek veriyorum; size göre nasıl ihtiyaç sahibi değilim? Bir sürü hacizlik dosyam var, kirayı yüzde 65 zamla 18 bin lira veriyorum. Eşim asgari ücret alıyor. Mesai ile 20 bin tl, 2 bin tl kalıyor. Ben fatura mı ödeyeyim, erzak mı alayım, bez mi alayım, mama mı alayım? Sene 2024, ben kızımın altına parça koyuyorum çoğu zaman. Yardım istiyorum. Yardım edin, duyun, görün artık.

19 Şubat 2025 05:21

Ben kaç defa sed yardımına başvurusu yapıyorum olumlu sonuç alıyor yalnız hiçbir yardım verilmiyor 6aylik küçük bir kızım var çalışamıyorum çok zor bir durumdayım kiradayız Allah aşkına yardım edin yardımım verilsin artık kızımın ihtiyacını karşılamak için istiyorum

Evin
Evin
23 Aralık 2024 20:16

Aile sosyal ekonomik destek başvurum olumlu diyor kaç ay oldu Bir dönüş yapılmadı bir para yatırılmadı çok zor bir durumdayım bebeğim var çalışamıyorum kiradayız sütüm gelmiyor mama veriyorum bebeğime alamıyorum yardım sonucunun gözden geçirilsin acil yardım istiyorum

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Sosyal Yardım Parası
Sosyal Ekonomik Destek