Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
10 Ekim 2023 14:50

Hepsiburada üzerinden " Agromot " diye bir satıcıdan 5 Eylül 2022 (teslim tarihli) 2 Adet 12 v 100 Ah jel akü aldım. Ürünler geldiğinde fatura yoktu. E-fatura da gelmedi. Çok kısa bir süre sonra da bir tanesi arıza verdi. İşin ilginç tarafı aküler paralel bağlı olduğu halde sadece bir tanesi (kusurlu olan) arıza verdi. Değişim için gitti ve yeni diye bir tane daha geldi. Yine çok kısa bir süre sonra değişen akü yine arıza verdi ve şarj tutmaya başladı. Ürün için teknik destek almak için istedim ama satıcı "Hepsiburada"da görünmüyordu. Yani hiç yardımcı olmadılar. Benim buradan anladığım ; Hepsiburada, vergi usulsüzlüğü yaparak ürün satışı yapan firmaya destek oluyor. Faturası yerine sadece sevk irsaliyesi geldi. Şu anda hala "Hepsiburada"ya sormama rağmen bir türlü yardımcı olamıyorlar ve sorularım yanıtsız kalıyor. Mağdurluğumun telafisini rica ediyorum. Aksi halde yasal yollar ile hem Agromot firmasını hem de sorumsuzluğu ve yardımcı olamadığı için Hepsiburada.com firmasını yasal takibe aldıracağım.

profile profile

Agromot Akü Sattığı Akülerin Arkasında Mı?

01 Ağustos 2024 07:24
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Agromot Arızalı Akü Değişimi Yapılmadı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Uğur
04 Temmuz 2025 12:12
Agromot Arızalı Akü Değişimi Yapılmadı, Mağduriyetim Giderilmiyor
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Aküler İçin Muhatap Bulamıyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor

Murat
17 Haziran 2025 21:02
Arızalı Aküler İçin Muhatap Bulamıyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor
Serkan sonuçtan çok memnun

Agromot Akü Sıkıntısı!

Serkan
19 Kasım 2024 15:49
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Orbus Garanti Süresi Dolmadan Arızalanan Aküler ve Satıcıya Ulaşılamaması

Yılmaz