Songül sonuçtan hiç memnun değil

Agoda.com Haksız Alınan Kart Ödemesi

Agoda.com Haksız Alınan Kart Ödemesi
Songül
06 Eylül 2023 07:35

Agoda isimli tatil aracı firma web sitesi üzerinden konaklama tarihinden önce ücretsiz iptal ve otele giriş tarihinden ödeme tercihi sundu. Bende daha konaklama tarihine bir ay varken rezervasyon yaptırmak için rezervasyon bilgilerimi girdim kart bilgilerini de istedi ve çekim yapılmayacağını düşünerek girdim ama karttan hemen üç gece için 3.547. Tl çekim yapıldığı gibi iadesiz diye rezervasyon onayı gönderdiler. Şu anda bile rezervasyonu yaptığım oda için gecelik fiyatı 800-900 lira aralığında. Durumu anlayınca hemen Yurt dışı menşeli olduğu için şirkete hemen defalarca mail attım. Her defasında firmadan cevap bekliyoruz dediler ki konaklama yeri İstanbul'da bir otel. Oteli aradım agoda iptal etmeyebilir diyor agoda müşteri hizmetleri de otele mail attık 48 saat içinde cevap verilecektir diyor. Halihazirda ücretsiz iptal sağlayan ücretinden fazlasına tek çekimle bir ay sonrasına kartımdan para tahsil edildi dünden bu yana bu işle uğraşıyorum yani haksız yere alınan ödemeye mi? Yoksa Firma ile yaptığım onca yazışmaya mı yanayım. Gerçekten durumun düzeltilmesi gerekiyor. Durumu anlar anlamaz bankayı aradım çekim yapıldığı için bir şey yapılamadığı söyledi durumun düzeltilmesi için ilk andan itibaren uğraştım. Yani haksız ve yersiz alınan bu ücretin iadesinin hemen yapılması gerekiyor.

06 Eylül 2023 20:22

Ek
06 Eylül 2023 07:39 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Emel sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 22:43
Mücahit sonuçtan çok memnun

Agoda.com Rezervasyonunda Haksız Ücret Kesintisi Ve İade Sorunu

Mücahit
30 Temmuz 22:17
"Mail üzerinden benimle iletişime geçtiler ve yaşadığım sorun kısa sürede çözüldü. Rezervasyon iptaliyle ilgili olarak kartımdan çekilen tüm tutar eksiksiz bir şekilde iade edildi. Bu süreçte gösterdiğiniz ilgi ve destek için çok teşekkür ederim. Ayrıca Agoda.com ekibine de hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımları için teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim."

01 Eylül 2023 11:57

16 Mayıs 20:41