Agarta Bitkisel Kozmetik Doğal Diş Macunu Hakkında Ciddi Sağlık Endişesi

Agarta Bitkisel Kozmetik Doğal Diş Macunu Hakkında Ciddi Sağlık Endişesi

Tarım Kredi Kooperatifi'nden aldığım Agarta marka sözde doğal çocuk diş macunu, kokusu hoş değil, tadı aşırı kötü ve bozuk çürük tadı var. Çocuklarım tiksindiği için diş fırçalamaktan kaçındılar. Ben de çocuklarımı ikna etmek için denedim, ancak denemez olaydık. İnsanların sağlıklarıyla oynamaya hakları yok. Bu resmen haksız kazançtır.

30 Eylül 2024 18:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Markamızı tercih ettiğiniz ve değerli zamanınızdan vakit ayırıp görüşlerinizi bizler ile paylaştığınız için teşekkürlerimizi sunarız. Görüşleriniz firmamız ve bizler için çok kıymetlidir. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için, firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Bizlere hafta içi 08:00 – 18:30 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimiz ile iletişime geçmeniz halinde size konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Değerli görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Agarta Müşteri Hizmetleri

Motoalsat
Motoalsat
29 Temmuz 2025 11:12

Aynen katılıyorum bende Gratis ten aldığım bu markada diş fırçalama da istifra edecek gibi öğüttüryor

Agarta Naneli Diş Macunu Alerjik Reaksiyon Ve Ağız Tahrişi Yaşattı

Binnaz

Agarta markasının naneli diş macununu Ankara Batıkent’teki Halk Ekmek Marketi’nden satın aldım. Ürünü kullanmaya başladı...

1 Destek