Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Afeks Yapı Market Para İadesi Yapmıyor

03 Eylül 2024 14:19

Afeks Yapı Market iade süreçleri uzuyor. 6 gün önce teslim aldıkları ürünün iadesini yapamıyorlar. Sebeplerinin birimle ilgilenen personelin izinde olması ayrı bir tartışma konusu. Yaklaşık 150.000 TL Lik alışverişim olan bu platformda harcadığım efor ile başka bir iş ortamı yaratırdım kendime sanırım. İşler ters gidiyorsa mesajlarınıza cevap alma hızınız yarı yarıya düşüyor. Satış sonrası hizmet anlamında zayıf firma.

25 Kasım 2024 11:26

Afeks Yapı market hasarlı ürün gönderip iade almıyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurumuzu yapıp işlemleri zaten başlatacağız. Ama tercih edecek arkadaşların daha kurumsal yerleri tercih etmesini tavsiye ediyorum. 300.000 - 400.000 TL Lik alışveriş yaptığımız bu platformda bütün riski müşteri alıyor. 20 tane paketli ürün alıyorsun, ortadan biri hasarlı çıkıyor. Teslim alınmış ve imza var deniyor. Hasarlı ürün sizde kalır, paranızı da alamazsınız. Dalga geçer gibi cevaplar veriyorlar. Hakkınızı aramaya mecbur bırakıyorlar. Sürekli mağduriyet yaşatıp, sorun çözemiyorlar. Çözüm alternatifi bile aramıyorlar. Alternatifleri biz sunuyoruz, olur olmaz cevabı alıyoruz.

Yusuf
Yusuf
03 Eylül 2024 14:47

Damla hanıma hızlı dönüşü için teşekkür ederim.

03 Eylül 2024 16:42 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba yusuf bey malumunuz bir süredir devamlı hale gelmiş güzel bir alışverişimiz oluştu bu aksaklık araya resmi tatilin girmesi yüzünden ve sizin iadelerinizi kontrol edecek olan arkadaşında izinli olmasından kaynaklandı bu geçici durum için özür dileriz anlayışınız için teşekkür ederiz

25 Kasım 2024 13:50

Haluk
Haluk
Şikayeti Çözüldü

Buradan alışveriş yapıp benzer sorunları yaşadım. Tam bir seyyar satıcı modeliyle koca Türkiye ye mal satmaya soyunmuşlar. Kargo süreçlerini yönetemiyorlar, bayiliklerinde doğru düzgün sigorta anlaşmaları yok, sorsan kocaman bir AVM gibi yerleri var birden fazla mağazaları var. Tam böyle bir ürün al bozuk çıkarsa şansına başının çaresine bak ve mağdur ol modeli. Satış sonrası destek ve hizmette vasatın altı bir hizmet anlayışı. Media Markt Hepsiburada Teknosa Bauhaus gibi Büyük teknoloji ve yapı marketler varken bunun gibi yerlerden alışveriş yapmak hiç akıllıca bir iş değil. Yaşanan her olumsuz deneyimin sonunda kendinizi tüketici hakem heyetinden yardım alırken bulmanız içten bile değil. Geçmiş olsun size de.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Afeks Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Ltd Şti - Pişmanlıktır!

26 Ekim 2023 14:44
Afeks Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Ltd Şti - Pişmanlıktır!

Afeks Yapı Market'te İade Süreci Uzadı, Para İadem Yapılmıyor

03 Haziran 2025 09:45
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 20:37
Afeks Yapı Market Afeks Yapi Market Duyarsızlığı Ve Eksik Hizmeti