Camlar takıldığı günden beri soğuk geliyor Adopen ama bulundum şehir merkezde oturmama rağmen muhatap bulamıyorum Antalya Adopen müdürünü aradım yine ilgilenmediler çok mağdurum Adopen penler kaliteli diye çok yüksek fiyata aldık pişman olduk izolasyonu çok kötü maalesef.
Adopen’den Pimapen yaptıracak olanlar 10 defa düşünmesi lazım biz Adopen yaptırdık pişman olduk soğuk gelmesin diye bu havalarda camların kanat aralarına sünger koyuyoruz. Öyle bir malzeme böyle bir işçilik yok. Mağdur olan vatandaş oluyor. Yazıklar olsun aldıkları para.
Adopen Camlardan Çok Soğuk Geliyor!