Buket sonuçtan hiç memnun değil

Adios Tour İle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

15 Ağustos 2024 17:11

4.08.2024 tarihinde Adios Tur ile Baştan Başa Balkanlar turuna (her şey dahil konsept) katıldık. Turun 5. Gününde tur programının dışına çıkıldı. Tur rehberi a** Hanım, Marka Kanyonu'na gidileceğini ve giriş ücretinin 10 euro olduğunu söyledi. Tur programında Marka Kanyonu'na gidiş hiçbir şekilde yazmıyor ve programın içeriğinde yazan tüm turların ödediğimiz paraya dahil olduğu rezervasyon belgemizde açıkça belirtilmişti. Bakın şu nokta çok önemli: Eğer bizim yaptığımız gibi tüm turlar dahil bir tura katılıyorsanız, ekstra para ödenecek bir tur için kanyonun girişindeki banka bırakılıp 2 saat boş boş oturmanız kabul edilemez. Bizde aynen böyle oldu. Katılmayanlar 2 saat güneşte perişan oldu. Daha ilginç olan kısım ise kanyona giriş zaten ücretsizmiş. Tur rehberi bize bunu söylemedi. 10 euro giriş parası demişti çünkü. Eğer söylese biz de girebilirdik.
Turun 2. Gününde otele gece 12'de vardık. Tur programında otele giriş 20:00 civarı yazmasına rağmen, akşam yemeği de otelde yeneceği için aç kaldık o saate kadar. Büyük bir mağduriyet yaşadık. Bu süreçte rehber hiçbir açıklama yapma gereği duymadı. Turda zamanlamada genel olarak sıkıntı çok büyüktü. Tur rehberinin buluşma noktasına yarım saat geç gelmesi mi dersiniz (tur şirketine mail attığımızda cevaben bize sanki hayal görmüşüz gibi 'hayır kendisi saatinde gelmiş, yolcular geç gelmiş' dedi. Şaka gibi bir durum) yoksa öğle yemeklerimiz için zaman verilmemesi ve bizim mecburen akşam yemeğinden 2-3 saat öncesinde hızlıca serbest zamanda hem gezip hem elimizde yememiz mi dersiniz. Götürdükleri bir tane 5 yıldızlı otel dışında diğerlerinde hijyen kötü. Bir tanesinde yemek bile yiyemedik, o kadar kötüydü. İlk defa Adios'u tercih etmiştik. Biz pişman olduk. Zamanımıza, paramıza yazık. Bu kötü hizmetin para iadesini istiyoruz.

Buket
Buket
23 Ocak 2025 14:26

Nedir sonuçlanan? Bizim haberimiz yok.

23 Ocak 2025 14:46 (Şikayetten 5 ay sonra)

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
19 Eylül 2023 14:02

Balkan Turu Sözleşmeye Uygun Olmadan Değiştirildi Ve Ekstra Ücret Talep Edildi

02 Ağustos 2025 18:54
balkan-turu-sozlesmeye-uygun-olmadan-degistirildi-ve-ekstra-ucret-talep-edildi-1.pdf
Merve sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 20:22

22 Haziran 2024 10:58
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 13:14