Banu sonuçtan hiç memnun değil

Sinop Merkez Addax Şubesi Müşteriye Karşı Üslup Sorunu

Banu
05 Ağustos 2023 18:41

Bugün Sinop Merkez Addax şubesinde, hiç hoş olmayan asılsız bir üslup ile karşılaştım. Aşırı sıcaktan dolayı hijyen açısından denemediğim kıyafeti kasaya getirdiğimde, "iade ya da değişim bu üründe olmuyor" şeklinde bir dönüş aldım - ki iade yasal bir haktır-. O zaman ürünü almıyorum deyip mağazadan çıkarken, bana ithafen kasadaki beyefendi tarafından "insanlar böyle işte" sitemi yapılmış. :) Müşterinin arkasından bu şekilde bir tavır alınmasını Addax'a yakıştıramadım. Sanırım ürünü kullanıp etiketiyle iade edeceğimden tedirgin oldular. :) Bu üslup ile Sinop şubenin çok müşteri kaybedeceğinizi düşünüyorum, gerekli iyileştirme için bu şikayeti yazmayı borç bildim. :)

Addax'ta İade Yok, Saygı Yok, Kalite Hiç Yok!

Osmancan
15 Haziran 21:09
Nazmiye sonuçtan hiç memnun değil

Addax Mağazalarında Değişim Politikası Tutarsızlığı Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

Nazmiye
26 Ağustos 14:25
addax-magazalarinda-degisim-politikasi-tutarsizligi-nedeniyle-magduriyet-yasadim-1.jpg

Addax Mağazasında Değişim Ve Personel İlgisizliği Mağduriyet Yaşattı

Hulya
01 Haziran 20:14
Duygu sonuçtan memnun

Duygu
19 Haziran 23:29
"Müşteri hizmetlerine konu ile ilgili yaklaşımları ve çözüm odaklı tavırlarından dolayı teşekkür ederim."
Addax Mağazasında Beden Değişimi Engeli Mağduriyet Yarattı
Addax Mağazasında Beden Değişimi Engeli Mağduriyet Yarattı