Adalet Bakanlığı 5 Yıldır Boşanamıyorum İstinaf Mahkemesi Çok Uzun Sürüyor

14 Haziran 2024 10:47

2005 yılında evlendiğim ve 2019 yılında boşanma davası açtığım eski eşimden 5. Yıl oldu halen boşanamıyorum. Hakimin verdiği ilk kararda karşı taraf kusurlu bulundu. Sırf karşı taraf daha fazla süründüreceğim daha fazla acı çektireceğim sana diye bütün itiraz haklarımı kullanacağım diyor. Hayatımı sürekli diken üstünde yaşıyorum. Yıllarca çalışıp birikim yaptığım evden ve kendi adıma olan aracımdan faydalanamıyorum. Apar topar eşyamı toplayıp çıktım şiddete maruz kalmamak için. Ama mallar kimde kaldıysa o kullanma hakkına sahip oluyormuş. 5 yıldır kira ödüyorum oğlumu tek başıma okutuyorum. Üniversiteye başlayacak bu yıl. Benim bütün maaşım evladıma harcanırken karşı tarafın maaşının 10/1'i nafaka olarak karar veriliyor. Lütfen boşanma sürelerini azaltın. Zaten evli iken ceza ve işkence görüyoruz. Bir de boşanırken görmeyelim. Ben adaletten adalet istiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Mevlüde
Mevlüde

Bende 2020 de açtım dava hala devam ediyor şimdi de aile mahkemesi değişti her şey başa döndü lütfen bunlara bir çözüm bulunsun bende başladığım bütün iş yerlerinden boşanma aşamasında olduğunum sahih yüzünden çıkarılıyorum gelip sürekli rahatsız ediyor patronlara beni ahlaksız olarak anlatıyor herkes bana yanlış gözle baktığı için çocuğu işimden ben ayrılmak zorunda kalıyorum o kadar mağdurum ki boşanma süreleri uzadıkça daha çok kadın ölür daha çok kadın canı yanar lütfen kadınların sesini duyun boşanma süresi çok kısa bir sürede istinaf yolu kapalı bir şekilde bitsin ne olur

Davanız istinafa gitti mi

Tarik
Tarik

Bende aynı durumdayım 2019 beri uğraşıyorum, dava açılış 2019 gerekçeli karar 2023 de istinafa gitti hala devam, sonra yargıtay daha mal paylaşımı başlamadı. 10 senede orası sürer yazık

Ömer
Ömer

Karşı dava var mı yoksa diretiyor mu karşı taraf

İstinaftan döndü mü dosyalarınız

Adalet Bakanlığı Süresiz Nafaka Mağduriyeti

22 Eylül 2023 11:02

Adalet Bakanlığı 5 Senedir Boşanamıyorum

21 Eylül 2023 00:54
Adalet Bakanlığı 5 Senedir Boşanamıyorum

Adalet Bakanlığı Konya Bölge Mahkemesi 2. Hukuk Dairesi!

07 Temmuz 2023 02:12

Adalet Bakanlığı Kategorileri