Activex Sıvı Sabun Ellerde Kuruluk Yapıyor

24 Şubat 2024 06:003.537
Şeyma'nın Teşekkür Mesajı
Telefonla aranarak bilgilendirildim. Tarafımdan numune alındı. Elimdeki ürünlerin de daha önce kullandığım çeşidiyle değişimi sağlandı. Firmanın müşteri memnuniyetine özen gösteriyor olması beni memnun etti açıkçası. İlginiz için teşekkürler.

Isparta A101 kapıda uygulaması üzerinden almış olduğum bir litrelik Activex antibakteriyel sıvı sabun ellerde inanılmaz bir kuruma, çatlama ve kaşıntı yaptı.

Daha öncesinde nemlendirici içerikli Activex kullanıyordum ve hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Hijyen amaçlı aldığım bir üründe böyle bir sorun yaşamış olmak gerçekten üzücü.

26 Şubat 2024 08:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Şeyma Hanım, Öncelikle geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Yaşadığınız durum için üzgünüz. Bizim için siz değerli müşterilerimizin beğenisi ve mutluluğu her işimizden önce geliyor. Sıkıntınızı en hızlı şekilde giderebilmek için Evyap Tüketici Destek Merkezimiz mümkün olan en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Geri bildirimleriniz, sizler için daha iyi ürün ve hizmet üretmemize olanak sağlıyor. Bu nedenle ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü önerinizi, soru ve şikayetlerinizi haftaiçi saat 09:00 -18:00 arası bizimle paylaşabilirsiniz. Markamızı tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

29 Şubat 2024 07:59

Activex Sıvı Sabun Ellerimi Tahriş Etti!

Senem

Activex sıvı sabun ellerimi tahriş etti... Yeni doğum yaptım hijyenik ortam sunabilmek için aileme ce misafirlere Active...

Activex Sıvı Sabun Ellerimi Tahriş Etti!
1 Yorum