Yanlış Planlama Ve İletişim Mağduriyeti

Yanlış Planlama Ve İletişim Mağduriyeti
24 Aralık 2024 20:48

03.12.2024 tarihinde Acıbadem Altunizade Hastanesi Radyoloji bölümünden, 2 yaşındaki çocuğumuz için nöroloji doktorumuzun yönlendirmesiyle 24.12.2024 tarihine saat 13:00'te randevu oluşturmuştuk. MR çekimi için 2 saat açlığın yeterli olduğu tarafımıza söylenmişti. Hastaneye randevu günü gittiğimizde, 6 saat aç kalması gerektiği ve randevu saatinin 16:00 olacağı söylendi. 2 yaşındaki çocuğumun aç, susuz ve yanlış bir planlamayla mağduriyet yaşamasına neden oldular ve hastanenin bu konuda, özellikle Radyoloji bölümündeki bankoların planlama hatalarını asla kabul etmemeleri çok rahatsızlık verdi. Hatta Radyoloji bölümünde çalışanlar, 'anestezili olup olmadığının kararını aileler veriyor' şeklinde saçma bir ifade kullandılar. Zaten MR çekimi olacak olan 2 yaşındaki çocuk olduğundan, sizlere sorarım, nasıl sabit durabilir o makinenin içerisinde? Radyoloji bölümü, nöroloji bölümüne sormayı bırakın, bizlere dahi öyle bir seçeneğin olacağını randevu oluştururken sunmadılar. Neyse deyip bekledik, Radyoloji bölümünde beklerken diğer hastaların da mağduriyet yaşadığını gördük. Nedenine gelecek olursak, randevu saatlerine riayet etmemeleri olduğunu fark ettik. Sizlerden ricam, lütfen işlerini doğru düzgün yapan kişiler koyunuz, bizleri doğru düzgün bilgilendirsinler. Bizler başkalarının hatalarını sineye çekmek ve yorgunluğuna katlanmak zorunda değiliz.

25 Aralık 2024 11:22 (Şikayetten 14 saat sonra)

İpek sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Randevu Ve İletişim Sorunları

16 Ağustos 2024 00:39
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

MR Randevu Planlamasındaki Aksaklıklar Ve Cihaz Arızası Çocuk Hastayı Mağdur Etti

11 Haziran 21:14
Acıbadem Hastanesi Kategorileri