Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Fulya Acıbadem Hastanesi Doktor Mağduriyeti

30 Mayıs 2024 15:36

Acıbadem Fulya Hastanesi'nde beyin ve sinir cerrahisinde geçirdiğimiz bir ameliyat sonucu doktorun ilgisiz tavrı bizi çok rahatsız etti. Hastanede kimsenin birbirinden haberi yoktu personel çok bilgisizdi. Doktor odaya bile gelmeye tenezzül etmeyip kapıdan selam verip gidiyordu. Odaya geldiğinde tavrı ve konuşmaları dalga geçer gibiydi. Bu durum çok rahatsız edici. Böylesine isim yapmış özel bir hastanede mağdur edilmek çok can sıkıcı. Aldıkları hiçbir parayı hak etmiyorlar.

30 Mayıs 2024 15:07

Özel Acıbadem Fulya Hastanesi'nde geçirdiğimiz ameliyat sonucunda hastamız yoğun bakımda iken bize tahsis edilen odaya girilip dolapta duran eşyalarımız karıştırılarak içinden ayakkabılarımız çalınmıştır. Geceliği 50 bin tl olan bu sözde çok gelişmiş hastanede yaşanan utanç verici olayla ilgili olarak hastane yönetimi tarafından hiçbir şekilde geri dönüş alamamış olmak da ayrıca utanç verici bir olaydır. Yönetim ve hastane olarak amaç sadece para almaktan ibarettir.

31 Mayıs 2024 10:07 (Şikayetten 18 saat sonra)

28926032 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Armağan sonuçtan memnun değil

Ameliyatlı Hastaya Renovasyon Gürültüsü Ve İlgisiz Yönetim Mağduriyeti

03 Haziran 2025 17:58

14 Aralık 2023 10:39
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 19:30

Acıbadem Hastanesi Kategorileri