Acıbadem Hastanesi Kayseri Acıbadem Özel Sağlık

20 Şubat 2024 18:0116.597

Merhaba sayın Acıbadem yetkilileri;
17.02.2024 tarihinde Cumartesi günü Kayseri Acıbadem Hastanesinde eşim doğum yaptı.
Özel sağlık sigortamızda bebek için 0-15 gün arası teminat bulunmasına rağmen bizden bebeğin işlemleri için ücret talep ettiler. Sigorta şirketi ücret alamazlar 21.600 TL limitiniz var dedi. Acıbadem Hastanesindeki G**** hanım (hasta yatış çıkış yetkili) ısrarla böyle bir uygulama yok, çocuğun t. C. Kimlik numarasını girmem gerek dedi.
Daha hastaneden taburcu olmamış bebeğin t. C. Kimlik numarası nasıl oluşturulur acaba.
G**** hanıma ısrarla sigorta firması ile görüşmesini istedim, öyle bir uygulamamız yok, biz görüşemeyiz dedi.
Sigorta firması ile ben görüştüm. Anne t. C. İle işlem yapması gerekiyor dedi.
G**** hanıma konuyu tekrar anlattım böyle bir şey yapamayız ama deneyelim dedi.
1 gün sonra G**** hanımla tekrar görüştüm. Sigorta firması olumsuz dönüş yaptı dedi.
G**** hanımın söylemi üzerine tekrar sigorta firmasını aradım, bize gelen
bir işlem yok diyerek, yanlış bilgi verilmiş size dedi. Sayın Acıbadem yetkililer konu hakkında acil desteğinizi rica ediyorum

21 Şubat 2024 12:06 (Şikayetten 18 saat sonra)

27947192 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

26 Şubat 2024 18:08

Kayseri Acıbadem, Tamara hanım'a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Beklenmedik Ekstra Ücretler Ve Bilgilendirme Eksikliği

İbrahim
6 Ocak 2025 14:1218.877

Eşim 29.12.2024 tarihinde kesilmeyen sancı ve tansiyon yüksekliği sebebiyle 34 haftalık gebe iken Acıbadem Atakent hasta...

2 Yorum

Acıbadem Hastanesi Acıbadem Kayseri Ücret Farkı Ve Saygısızlık

Nazmi
17 Haziran 2024 19:2012.147

Kayseri Acıbadem Hastanesi'ne 17.06.2024 tarihinde yenidoğan bebeğimizi kus...

Öne ÇıkanKonular

Acıbadem Hastanesi Kategorileri