Acıbadem Hastanesi Bize İlgi Göstermiyorlar!

11 Eylül 2024 23:36

İki seneden fazla onkoloji hastası olan annemi tedavi için Acıbadem Hastanesi'ne götürüyorum ama son 2-3 aydır bize yapılan hiçbir tedavi yok. Onkoloji doktoru *** Hanım sadece ücret için sanki bizi çağırıyor, içeride muayene ya da ilgi yok. Özel hastaneyse biz de parasını verip tedavi olmak için gidiyoruz. Anneme sadece stent takıldı, bize günlük yatış ücreti de 13 bin tl dendi. 140 bin tl para ödedik, sadece stent için bizden 70 bin tl istendi ve gerisi de hiçbir ilgi göstermediler. Sadece serum. Para alıp insanları başından göndermek için her yolu deniyorlar. En son anneme tekrar işlem yapmamız lazım ama 70 bin tl dendi. Göz göre göre ölüme terk ediliyor.

22 Eylül 2024 17:24

Daha önce de paylaşmış olduğum şikayetimle ilgili hiçbir farklılık yaşamıyorum şu an annem onkoloji hastası ve biz Acıbadem'den maddi manevi hiçbir yaklaşım göremedik şikayetlerle ilgili bir çözüm kesinlikle yok telefonun başına bir kişi vermişler sen bunların derdini dinle yumuşat kapat der gibi görevlendirmişler sanki ben annemi kendi kendime tedavi etmeye çalışıyorum 2.5 yıl benden para alan hastane ve sözde takip eden doktor bir kez olsun hastası olan annemi aramadı Dr. H4tice hanım bize hiçbir şekilde yardımcı olmadı kimseye tavsiye edemiyorum hastaneyi de doktoru da para tuzağından başka bir şey değil

12 Eylül 2024 09:47 (Şikayetten 10 saat sonra)

30021316 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Ali
Ali
18 Eylül 2024 16:51

Aradılar ve sonuç sadece geçiştirme ve boş nasihatler arkadaşlar, abiler, ablalarım siz paranızı vermeyin ben alamıyorum paramı

İzmir Kent Acıbadem Hastanesi'nde Tedavi Sürecinde Yaşanan Sorunlar

14 Şubat 2025 15:24

13 Temmuz 2023 14:31
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Kayseri'de Göz Hastalıkları Doktoruyla İlgili Yaşanan Mağduriyet

05 Mart 2024 12:10
Merve sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 09:38

Acıbadem Hastanesi Kategorileri