15 Mart 2024 22:161.985
Cemalettin'in Teşekkür Mesajı
Cevabınız için teşekkür ederim. Sorunun entegrasyondan kaynaklı olduğunu belirttiniz, bu konuda hemfikiriz. Fakat aradan geçen 5 gün boyunca (13.03.2024-17.03.2024) ürün hem sizin sitenizde hem de diğer platformlarda satışta gözüküyordu. Bugün itibarı (18.03.2024) ile sizin sitenizde Tükendi olarak gözüküyor. Diğer satış platformlarında da yayından kaldırıldı. Bu nedenle stokta var gönderilmiyor izlenimi oluştu. Bu 5 gün boyunca bir başka kişide sipariş verse veya ben tekrar sipariş versem ürün kredi karıtından tutar çekilecek ve sipariş oluşacaktı... Kısaca stokta entegrasyon hatası nedeni ile söylediği zaman sizin satış web sitenizden ve diğer platformlardan satıştan kaldırılması gerekirdi. Neyse cevabınız için tekrar teşekkürler.

1001alet.com stokta olmayan ürün satıyor veya stokta yok deyip yollamıyor. 1001alet.com dan 12.03.2024 tarihinde "Rox wood 0111 İki Mengeneli Hobi Ahşap Oyma Marangoz Çalışma Tezgahı 106 cm" sipariş verdim. Sipariş vermeden önce N11 ve hepsiburada.com satış kanallarında da stokta 3 adet olduğu gözüküyordu. Kendi satış sitelerinde daha uygun olduğu için siparişi verdim. 1 gün sonra akşam üzeri aradım kargo ne zaman çıkar diye, Bir bayan "Ürün ellerinde yokmuş siparişi iptal edeceklerini" söylediler. Entegrasyon sorunu nedeni ile de diğer sitelerde stok gözüküyormuş " oysa ben siparişi verince Hepsiburada ve N11 sitelerindeki stok ta 2 adete düştü. Siparişi iptal ettiklerinde de 3 adette tekrar çıktı ve halen aşağıdaki resimlerden de anlaşılacağı üzeri 3 adet ve ürün halen kendi sitelerinde de satışta. Neyse ki para iadesini kredi kartına sorunsuz yaptılar. Firma hakkındaki diğer şikayetlere de baktığımızda ellerinde olmayan stokla bazı ürünleri satıyorlar.

18 Mart 2024 16:44 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, haklısınız, kusura bakmayın lütfen. Öte yandan, belirttiklerinizin tümü entegrasyon sorunlarıdır gerçekten. Samimiyetle belirtmek isteriz ki, bu tür sorunlar zaman zaman olabilmektedir. 1990 yılından bu yana piyasaya hizmet vermekte olan şirketimiz, ne olmayan ürünün satışına ne de var olduğu halde stokta olmadığı beyanına başvurma yoluna hiçbir zaman gitmemiştir. 20-25 gün sonra ilgilendiğiniz tezgahın 150 cm. Olanı stoklarımıza yeniden giriş yapacaktır. Arzu ederseniz, stoklarımıza giriş yaptığında tarafınıza haber veririz. Saygılarımızla,

18 Mart 2024 16:47

Cevabınız için teşekkürler.

18 Mart 2024 20:13

Ziya

1001 Alet Sitesinden 02.10.2023 tarihinde Rox 0185 Şarjlı Matkaplar İçin Metal Plaka ve Sac Kesme Aparatı ile Çift Taraf...

1001Alet Yalan Beyan Ulaşmayan Kargo

Makinekapinda.com'dan Sipariş Ettiğim Ürün Hala Kargolanmadı Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Cevat
2 Nisan 2025 13:311.816

Ben yaklaşık on gün önce 26 Mart tarihinde makinekapinda.com sitesi üzerinden, fiyatı uygun diye bir mutfak evyesi sipar...