Nilhan sonuçtan hiç memnun değil

NN Hayat Ve Emeklilik İnternet Şubesine Giriş Yapılamaması 2 Haftadır

06 Kasım 2023 11:46

NN Hayat ve Emeklilik sitesinde internet şubesine giriş yapamıyorum. Engelli olduğumu söylüyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Telefonunuzu aradım ama maalesef oradan da bağlanıyorum. Sorunumun en kısa sürede çözülmesini istiyorum. Application_start olayı başarısız oldu. Diyor onlimeden devlet katkısının ay sonunda verilen %30 en son hangi ay olduğunu göremediğimden internet şubesinde net görünüyor. Oraya da giriş yok, hep sorun, hep sorun.

06 Kasım 2023 15:23 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Katılımcımız, Yapılan incelemede bugün Müşteri İletişim Merkezimiz ile görüştüğünüz ve sözleşmeniz hakkında bilgi aldığınız görülmüştür. Mobil aplikasyonumuzun en son sürümünü indirerek sisteme giriş yapabilirsiniz. Saygılarımızla.

Nilhan
Nilhan
08 Kasım 2023 16:25

Ben müşteri hizmetleri ile görüşmem sizin internet şubenize girişte sıkıntı yaşıyorum sürekli "application start olayı başarısız " yani error vermesi diye görüştüm video lardaki yolu izliyorum video daki sayfa bile internette yok ama nasıl girileceği anlatır sayfa yok bile neyse yani çözüme ulaşmadı onlimenin yeni sürümünüde indirdim orada da devlet katkısının ay sonunda verilen %30 luk devlet katkısı yok orası da benim istediklerimi göstermiyor müşteri hizmetleri onu bizde göremiyoruz demesi beni bitirdi artık 😄seçtim

29 Ağustos 2023 16:44
Sertan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 18:57
Esra sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 11:31
Adalet sonuçtan memnun

27 Ağustos 2024 17:33
"Teşekkürler"
Devran sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 10:16